4 alternatieven voor een wintersportvakantie

Moet je de wintersport dit jaar aan je voorbij laten gaan? Waarschijnlijk wil je hier niet te lang bij stil staan en wil je uitkijken naar de leuke dingen die op de planning staan. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven voor de wintersport die jou veel plezier kunnen geven. Hieronder een lijst van activiteiten die jij de aankomende weken kan gaan plannen.

Ga met vrienden uit eten

Een van de hoogtepunten van een wintersportvakantie is elke dag eten bij de beste lokale restaurants. In de middag lunch je met een heerlijke pizza of pasta midden op de piste en 's avonds bezoek je een gezellige restaurant met lokale gerechten. Gelukkig is Nederland ook rijk aan goede restaurants. Je hoeft daarom niet per se op wintersport te gaan om lekker te kunnen eten. Nodig je beste vrienden uit en reserveer een tafel bij een restaurant die al een tijdje hoog op je lijstje staat.

Volg een yoga-les

Wat wintersport ook kenmerkt is dat je vaak nieuwe dingen leert of met onbekende activiteiten in contact komt. Gelukkig hoef je hiervoor niet altijd naar een wintersportgebied af te reizen en kan je ook in Nederland activiteiten ondernemen die je nog niet eerder hebt gedaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een yoga-les. Het beoefenen van yoga is een ideale manier om te ontstressen of om gewoon even tijd voor jezelf te nemen. Yoga is niet alleen goed voor je mentale gezondheid, ook lichamelijk brengt het een aantal positieve effecten met zich mee.

Tekst gaat onder afbeelding door

yoga-les alternatief wintersport

Plan een heerlijke boswandeling in het Amsterdamse Bos

Gedurende je wintersportvakantie ben je vaak de hele dag buiten. Overdag ben je grotendeels op de piste te vinden en 's avonds maak je nog een wandeling door het dorp. Maar een boswandeling kan in eigen land natuurlijk ook. Maak een mooie tour in het Amsterdamse Bos en ontsnap even aan de drukke binnenstad. Door de frisse buitenlucht voel je je weer als herboren!

Plan een sauna dagje

In de meeste wintersport accommodaties vind je wel een zwembad, whirlpool, sauna of stoombad. Ook als je niet op wintersport gaat hoef je een dagje sauna niet te missen. Plan een moment vrij voor een dagje wellness voor jezelf of een dagje sauna met je beste vriend(in). Zuiver heeft dit jaar diverse voordelige jubileumdeals waar je elke dag van kan profiteren. Met deze deals geniet je op een voordelige en betaalbare manier van een saunadag. Een dag die je normaal gesproken gewend bent van je wintersportvakantie.

Bekijk onze sauna acties

alternatief voor wintersport

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook