Bekijk ons aanbod aan faciliteiten en groepslessen

Meer dan 60 groepslessen per week

Ons aanbod

In het uitgebreide aanbod van Fitness Zuiver vind je voor ieder wat wils. Met meer dan 60 groepslessen per week en een groot aantal yogalessen kun je eindeloos variëren en nieuwe lessen uitproberen. Onze ruim opgezette gym is voorzien van apparatuur van Technogym voor al jouw cardio en krachttraining wensen.

Krachttraining

Bedoeld om het lichaam sterker te maken, je vetpercentage te verlagen en de conditie van je hart en bloedvaten te verbeteren. Maak gebruik van losse gewichten, stangen, kettlebells of de apparaten van Technogym. Belangrijk voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. We stellen graag een persoonlijk trainingsschema voor je samen.

Bokstraining

Boksen is de beste training voor eenieder die zijn of haar conditie en reactiesnelheid wilt verbeteren. Na een pittige warming-up ga je aan de slag met bokstechnieken die je aan het einde van de les op elkaar of een punchbag uitprobeert. Geschikt voor deelnemers van alle leeftijden en ieder niveau.

Meer over boksen

Een geweldige full-body work-out!

Body pump

Body pump is een workout waarbij met behulp van een stang en gewichten alle spiergroepen worden aangepakt. De inten­siteit van de training is voor iedereen zelf te bepalen door te variëren in de gewichten. De training is gericht op spiervers­teviging, afslanken en het vergroten van de spiermassa.

Booty Workout

Een workout waarbij de focus wordt gelegd op de billen. Sterke bilspieren zijn belangrijk voor de balans in het lichaam en daardoor zeker de moeite waard om regelmatig te trainen. In deze training wordt er gebruik gemaakt van Booty Bands, gewichten en eigen lichaamsgewicht om te werken aan een gezonde bilpartij.

Maak gratis kennis

Eén van de meest uitdagende lessen!

Cross Training

In dit gevarieerde trainingsprogramma worden functionele bewegingen zoals rennen, tillen, duwen, trekken, springen en klimmen met hoge intensiteit uitgevoerd. Het lichaam wordt getraind op een breed spectrum van onder andere kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, mobiliteit en balans. De lessen zijn uitdagend, maar tegelijkertijd geschikt voor alle niveaus.

Meer over cross training

RPM

Zoals de naam – welke staat voor ‘Riding on Powerful Music’ – al doet vermoeden wordt er tijdens deze les stevig gefietst. Een heerlijke indoor cycling workout waarbij je fietst op het ritme van de muziek. Trotseer het ‘parcours’ met een inspirerende instructeur door heuvels, vlakke landschappen, hoge bergtoppen, tijdritten en intervaltraining.

Proefles aanvragen

Een intensief freestyle fietsprogramma

Spinning

Een intensief freestyle fietsprogramma op muziek waar je in een opbouwend programma jouw persoonlijke uitdaging aangaat. Je traint op je eigen niveau, zo zwaar als je zelf wilt. Werk aan je bovenbeenspieren, kuiten, onderrugspieren en bilspieren terwijl je al fietsend je conditie verbetert. Een populaire les die voor iedereen toegankelijk is.

Total Body Workout

Dit is een pittige les waarbij zowel conditioneel als spierverstevigend wordt getraind. Het hele lichaam komt aan bod doordat er een uur lang wordt afgewisseld tussen kracht- en conditieoefeningen. Er wordt gebruik gemaakt van materialen zoals gewichten, halterstangen, elastieken en steps. De les is toegankelijk voor iedereen en bevat geen danspasjes.

Onze lidmaatschappen

Work That Bottom

Een intensieve les die het hele ‘mini-rok-gebied’ traint: billen, heupen, taille, buik en benen met het accent op de binnen- en buitenkant van de benen. Een echte vrouwenles  gegeven door Anne-Marie Wolters. Een les zonder ingewikkelde pasjes, maar wel pittig door het gebruik van onder andere losse gewichten.

Perfect Curves

Een les waarin het accent ligt op die delen van het lichaam die belangrijk worden gevonden door de vrouw, denk aan het zandloperfiguur; billen, taille, buik, goede benen, strakke armen (“kipfilets”). Om dat te bereiken zal er o.a. met gewichten worden gewerkt om zo effectief mogelijk het lichaam te kunnen shapen. Geen drukke les met veel jumps of pasjes.

Openingstijden

HITT

De High Intensity Interval Training is een training waarbij het hele lichaam aan het werk wordt gezet! Het is een uptempo workout gericht op vetverbranding. HIIT combineert krachttraining, cardio en explosieve bewegingen in één effectieve workout. Ideaal voor iedereen die in een korte tijd veel wil verbranden en sterker wil worden!

Lidmaatschappen

XCORE®

De XCORE® Workout wordt gegeven door een officiële XCO-trainer®. Deze core training is effectief, dynamisch en leuk! In 45 minuten train je optimaal je spieren, bindweefsel en conditie. De bewegingen zijn eenvoudig, maar door de motiverende muziek nooit saai. Een unieke les die echt werkt op het hele lichaam.

Word lid!
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren