Fitness Acties – Hotel & Wellness ZUIVER

Acties

Word nu lid!

Wacht niet langer en profiteer van deze kans om jouw gezondheidsdoelen te bereiken, terwijl je ook nog eens wat extra ontspanning cadeau krijgt.

Schrijf je in voor een fitness lidmaatschap en ontvang 2 gratis entree spa bonnen ter waarde van €85!

*Deze actie is alleen geldig in de maand maart

*Wellness lidmaatschappen zijn uitgesloten van deze actie

Schrijf je in

DUO PT

Ontdek de kracht van samen sporten met onze nieuwe Duo Personal Training-actie bij Fitness Zuiver! Profiteer van een exclusieve kans om samen met een vriend of vriendin te trainen tijdens een intensieve personal training sessie. Voor slechts €85 per uur kunnen jullie beiden genieten van professionele begeleiding en persoonlijke aandacht, terwijl jullie je fitnessdoelen bereiken. Mis deze unieke kans niet om elkaar te motiveren, uit te dagen en samen te groeien! Schrijf je vandaag nog in voor jouw Duo PT-sessie en beleef fitness op een geheel nieuw niveau bij Fitness Zuiver.

Lees meer

Gratis proeftraining

Wil je de voordelen van het sporten bij Fitness Zuiver zelf ervaren? Meld je dan aan voor een gratis proeftraining. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je en onderzoeken hoe wij samen jouw fitnessdoelen kunnen bereiken.

Vraag een gratis proeftraining aan
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren