Fitness Acties – Hotel & Wellness ZUIVER

Acties

Sport deze zomer gratis!

Blijf deze zomer actief en gezond met onze speciale aanbieding: “Sport de maanden juni en juli gratis!” Of je nu van een intensieve training houdt, ontspannende yogalessen wilt volgen of jezelf wilt uitdagen met nieuwe groepslessen. Wij bieden je de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen.

Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor ons 12 maanden lidmaatschap en je krijgt in juni en juli gratis toegang tot al onze fitnessfaciliteiten en groepslessen. Per 1 augustus gaat het betaalde lidmaatschap in. Dus mis deze kans niet! Schrijf je vandaag nog in en sport de zomer gratis!

Schrijf je in

3 keer PT voor €99

Ontdek de voordelen van persoonlijke training bij Fitness Zuiver met onze nieuwste actie! Voor slechts €99 krijg je de kans om drie keer te trainen onder deskundige begeleiding, waarbij elke sessie gericht is op het bereiken van jouw specifieke fitnessdoelen. Onze ervaren personal trainers staan klaar om je te motiveren, uit te dagen en samen met jou te groeien. Mis deze unieke kans niet om jezelf naar een hoger niveau te tillen.  Schrijf je in voor jouw eerste PT-sessie bij Fitness Zuiver!

Lees meer

Gratis proeftraining

Wil je de voordelen van het sporten bij Fitness Zuiver zelf ervaren? Meld je dan aan voor een gratis proeftraining. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je en onderzoeken hoe wij samen jouw fitnessdoelen kunnen bereiken.

Vraag een gratis proeftraining aan
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren