Business: Succesvolle zakelijke bijeenkomsten bij Zuiver

Onze zakelijke mogelijkheden

Alles wordt tot in de puntjes voor u verzorgd

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte locatie voor succesvolle zakelijke bijeenkomsten dan bent u bij Hotel & Wellness Zuiver aan het juiste adres. Onze compleet ingerichte vergaderzalen zijn uitstekend geschikt voor volledig op maat gemaakte bijeenkomsten en evenementen. Alles wordt tot in de puntjes voor u verzorgt.

Zakelijk overnachten

Door de gunstige ligging ten opzichte van Schiphol Airport, de Zuidas en het centrum van Amsterdam, is Hotel & Wellness Zuiver de ideale plek voor uw zakelijke overnachting. Onze luxe hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. Een heerlijk ontspannen plek om naar terug te komen na een drukke dag (net)werken.

Hotel & Wellness Zuiver biedt speciale zakelijke tarieven aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Neem contact op

Vergaderlocatie

Niets is fijner dan een professionele locatie waar u ongestoord kunt samenkomen met collega’s, partners of zakenrelaties. De verschillende ruimtes zijn volledig naar uw wensen in te richten voor groepen uiteenlopend van 4 tot 150 personen. Wij nemen alle zorgen van het organiseren uit handen zodat u kunt focussen op het vergaderen.

Neem contact op

Samen stellen we een onvergetelijk evenement samen

Dankzij de uitstekende bereikbaarheid, de kwalitatief hoogwaardige faciliteiten en onze servicegerichte instelling is Hotel & Wellness Zuiver de ideale locatie voor uw evenement. U kunt bijvoorbeeld denken aan workshops, foto-shoots, team-building sessies, sportevenementen en personeelsuitjes. Samen stellen we een onvergetelijk evenement samen dat uw verwachtingen overstijgt.

Een leuk en origineel

cadeau

Cadeaupakketten

Als u op zoek bent naar een leuk en origineel cadeau voor uw medewerkers of zakenrelaties, dan biedt een cadeaubon of cadeaupakket van Hotel & Wellness Zuiver uitkomst. Uiteraard op maat gemaakt zodat u zelf de producten en/of waarde kunt bepalen. We stellen een mooi pakket samen waarmee u altijd verrast.

Contact opnemen
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren