Fitnessplan – Hotel & Wellness ZUIVER

Jouw Fitnessplan

De beste professionele begeleiding

We vinden het belangrijk dat jij kunt rekenen op de beste professionele begeleiding. We gaan dan ook graag samen met jou aan de slag om een passend Fitnessplan voor je op te stellen. Bij jouw lidmaatschap zitten onze expertise en hulp volledig inbegrepen, zodat jij de allerbeste kans hebt je doelen te bereiken.

Samen stellen we jouw Fitnessplan op

Omdat alle sporters verschillen van elkaar zorgen wij voor een op maat gemaakt plan voor jou. Hoe zo’n plan er precies uitziet is van verschillende factoren afhankelijk. Hieronder een overzicht van de dingen die je zeker kun verwachten

Bekijk de lidmaatschappen

De eerste kennismaking

Intake

Tijdens de eerste kennismaking doen we een gezondheidscheck welke bestaat uit een PAR-Q en een lichaamsmeting via een bio elektrische impedantie analyse. We stellen vast wat jouw persoonlijke korte en lange termijndoelen zijn en op basis daarvan wordt een fitnessplan samengesteld (regelmaat van sporten, welke lessen, etc.)

Metingen

We adviseren om 1 keer in de twee weken metingen te (laten) verrichten om jouw vooruitgang te toetsen. Daarbij is het belangrijk de metingen telkens voorafgaand aan de trainingssessie te doen op een vast moment in de week. Je kunt de metingen zelf uitvoeren of een afspraak maken met een instructeur.

Bekijk de lidmaatschappen

Optimaliseren van je

trainingsschema

Jouw trainingsschema

Jouw trainingsschema wordt zo opgesteld dat deze regelmatig op basis van jouw vooruitgang kan worden aangepast. Afhankelijk van hoe vaak jij traint, je motivatie en de behaalde resultaten adviseren wij het trainingsschema iedere 4 tot 8 weken aan te laten passen. Hiervoor kun je een afspraak met een instructeur maken.

Trainingsschema in de Fitness Zuiver App

Je kunt er ook voor kiezen om een nieuw trainingsschema in de app te laten zetten. In een afspraak van ongeveer 15 minuten bepalen we de te bereiken doelen en het schema dat hier het beste bij past. Deze wordt rechtstreeks in de app geplaatst zodat je meteen weer aan de slag kunt.

Download de app

Het opgestelde plan evalueren

Het is enorm belangrijk om regelmatig het opgestelde plan te evalueren. We kijken naar wat er goed gaat en waar extra aandacht voor nodig is. We beoordelen samen of het plan aangepast dient te worden of dat deze in de huidige vorm kan worden doorgetrokken. Zo blijven we samen scherp.

Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren