Kom volledig tot rust in één van onze baden!

Dé plek voor verkoeling!

Zwemmen in de natuur

Ontspannen en genieten

Zwem vanuit het verwarmde binnenbad zo de buitenlucht in en dobber lekker rond in onze prachtige bostuin. In het zwembad van maar liefst 40 meter lang kunt u heerlijk ontspannen en genieten van het warme water. Zwemmen is goed voor de spieren en draagt bij aan een gezonde bloedsomloop.

Reserveren

Whirlpool

Bij een dagje wellness mag een bezoekje aan de whirlpool natuurlijk niet ontbreken. Het zachte water maakt uw lichaam warm en soepel terwijl krachtige bubbels een prettige massage verzorgen. Geniet het hele jaar door van het bruisende water van de grote whirlpool in de bostuin of de twee kleinere bubbelbaden binnen.

Reserveren

Centraal gelegen in onze bostuin

Hottub

Ervaar gewichtsloosheid in het rustgevende warme water van de diepe hot tub. De perfect plek om na afkoeling het lichaam weer op een gezonde manier op temperatuur te brengen. Centraal gelegen in onze prachtige bostuin geniet je in de hot tub van het indrukwekkende uitzicht op de buitenspa en het zwembad.

Reserveren

Aromabaden

Neem languit plaats in de liggedeeltes van onze aromabaden en geniet van de door aroma’s verrijkte atmosfeer. De rustgevende kleuren, kruidige geuren en het warme water prikkelen de zintuigen en zorgen voor complete ontspanning. Kies uit het munt en eucalyptus aromabad of ga voor kalmerende melisse.

Reserveren

De start van ieder bezoek

Voetenbad

Het bad waar iedere saunagang mee hoort te beginnen. Door uw voeten onder te dompelen in dit warme bad worden deze op een hogere temperatuur gebracht welke geleidelijk doortrekt naar de rest van uw lichaam. Een belangrijk ontspannen begin die u klaarstoomt voor een comfortabel bezoek aan de spa.

Koude waterval

Ervaar het gevoel van koude regendruppels op uw warme huid onder de metershoge koude waterval. Wanneer het dompelbad of een koude douche net iets teveel voor u is, biedt deze waterval van 14 °C uitkomst. Door uw saunabezoek op deze manier af te sluiten voorkomt u hoofdpijn, benauwdheid en nazweten.

Reserveren

Goed voor lichaam en geest

Dompelbad

Het is even wennen, dat koude water over uw warme lichaam, maar juist deze wisseling van temperatuur staat centraal bij een goed saunabezoek. Dompel uzelf onder in water van ongeveer 14 °C en uw lichaamstemperatuur wordt weer naar een normaal niveau teruggebracht. Goed voor het hart, de bloedsomloop en de stofwisseling.

“ Heb als gast in deze zware tijden méér dan kunnen ontspannen in jullie schitterende wellness! Het eten, drinken was weer uitstekend, evenals de bediening & houding overig personeel. ”
Robert Ernst via The Feedback Company
“ Mijn vriendin en ik komen iedere week al jaren, het is een fantastische spa met vriendelijk personeel. Toen wij gisteren aan kwamen werden wij verrast met een een tasje met drinken en fruit en een versnapering, ik vind dit zo’n leuk gebaar om dat nu de horeca dicht is hadden we toch wat te eten. Bedankt Spa zuiver voor dit grandioze gebaar. ”
Joka via The Feedback Company
“ Goede ervaring zeker nu in de coronatijd! Je wordt echt verwend met crèmes, opgieting en dergelijke. Super schoon, op elke sauna staat met hoeveel personen je deze kan bezoeken, heel coronaproef allemaal. Het is hierdoor rustiger. Wij hebben intens genoten van de buiten sauna met haardvuur ( daarvoor hoef je niet op wintersport ) van de muziek bij de opgieting ( daar voor hoef je niet naar Portugal ). We boffen met ZUIVER!!!  ”
Ida Hoonhout
“ Gisteren weer een heerlijk dagje gehad bij Spa Zuiver. Vriendelijke ontvangst en bij binnenkomst bleken er ook weer opgietingen te zijn. Goede uitleg voor iedereen en een heerlijke combinatie van geuren. Zowel in de buitensauna als in de kleurensauna. Door het beperkte aantal bezoekers is ‘t voordeel van deze tijd dat je ultiem kan relaxen in alle rust. Lees de review ”
Jerry via The Feedback Company
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren