De hotelkamers van Hotel & Wellness Zuiver

Luxe uitstraling en optimaal comfort

Omdat de wensen van onze gasten uiteenlopen bieden we bij Hotel & Wellness Zuiver verschillende kamertypes om uit te kiezen. Welk type u ook kiest, u bent gegarandeerd van een luxe uitstraling en optimaal comfort in een kamer of suite die van alle gemakken is voorzien. ‘Hemels thuiskomen’ noemen wij dat.

Reserveren

Twin Room

Onze Twin Room is ingericht met twee eenpersoonsbedden en heeft een ruime badkamer met luxe regendouche en een apart toilet. Verder beschikt dit kamertype over de volgende faciliteiten: kluisje, flatscreen tv, telefoon, gratis Wi-Fi, verwarming, bureau, garderobe.

Reserveren

Junior Suite

Onze Junior Suite is ingericht met een ruime badkamer met rond ligbad, luxe regendouche en een apart toilet. Verder beschikt dit kamertype over de volgende faciliteiten: kluisje, flatscreen tv, gratis Wi-Fi, verwarming, bureau, garderobe, zithoek en koffie & thee faciliteiten.

Reserveren

Superior Kamer

Geniet in alle comfort van de stijlvolle Superior Kamer. De kamer blinkt uit in tal van voorzieningen: een groot tweepersoonsbeden met uitzicht op het Amsterdamse Bos, een prachtige badkamer met regendouche, TV met chromecast, garderobe, koffie & thee faciliteiten, hair dryer en een working desk.

Onze nieuwe superior kamers zijn gelegen in het bijgebouw, tegenover onze hoofdingang.

Reserveren
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren