Sauna's: Het grootste saunacomplex in Amsterdam

Ontdek onze sauna's

Relax sauna

Begin uw saunaronde in onze Relax Sauna, een heerlijke start voor uw wellness-ervaring. De toegankelijke temperatuur zorgt voor een zachte en ontspannen ambiance, perfect om uw dag vol ontspanning te beginnen. Neem de tijd, adem diep in en laat de rustige sfeer van deze sauna u verwelkomen.

Temperatuur: rond de 60 °C

Stoombad

Met een luchtvochtigheid van 98% en een temperatuur van 45 °C wordt uw lichaam goed aan het werk gezet. De poriën worden geopend zodat het stoom zijn werk kan doen om giftige stoffen af te voeren. Het stoombad heeft een weldadige uitwerking op de luchtwegen en houdt de huid soepel en veerkrachtig.

Temperatuur: rond de 45 °C

Reserveren

Een aangename warme ambiance

Caldarium

Ontspan zoals de Romeinen dat vroeger deden. Met verwarmde banken, vloeren en muren wordt een aangename temperatuur gecreëerd voor een heerlijk rustgevende sfeer. De hoge luchtvochtigheid werkt diep door in het hele lichaam en helpt bij het versterken van de weerstand. Geen intense hitte, maar een aangenaam warme ambiance.

Temperatuur: ronde de 45 °C

Kleurentherapie sauna

De wetenschap heeft uitgewezen dat licht, en daarmee kleur, een geneeskrachtige werking heeft. De combinatie van warmte en kleur heeft een positieve uitwerking op uw gesteldheid. Iedere kleur heeft een uniek effect en draagt bij aan het herstellen van de balans in het lichaam. Laat het gehele palet haar werk doen.

Temperatuur: rond de 70 °C

Reserveren

Japanse sauna

Ervaar de oosterse sferen van deze belevingssauna en kom compleet tot rust. Laad op met nieuwe energie door de verfijnde geuren, zachte muziek en strelende warmte. Al uw zintuigen relaxen terwijl u wordt ondergedompeld in een traditioneel Japanse beleving. Een waar genot voor lichaam en geest.

Temperatuur: rond de 70 °C

Reserveren

Genieten in onze authentiek hout-gestookte haardsauna

Haardsauna

Geniet van behaaglijke warmte en een prettige sfeer in onze authentiek hout-gestookte haardsauna. Ontspan in een comfortabel klimaat met een constante lage luchtvochtigheid. De charismatische omgeving is ideaal voor saunabezoekers die liever geen extreme hitte ervaren. Kom heerlijk tot rust in deze sfeervolle sauna.

Temperatuur: rond de 80 °C

Maak een reservering

Finse sauna

Deze sauna combineert extreme hitte met de geur van warm hout voor een weldadige sauna-ervaring. Door de lage luchtvochtigheid en de hoge temperatuur gaat u zweten en worden afvalstoffen afgevoerd en uw poriën van binnenuit gereinigd. De Finse sauna wordt tevens gebruikt voor dagelijkse traditionele opgietingen.

Temperatuur: rond de 82 °C

Reserveren
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren