Wellness & gezondheid blog: Balans tussen lichaam & geest!

Gelukkiger door te sporten!

Wanneer je na een lange dag werken thuiskomt, twijfel je vaak of je
nog moet gaan sporten. Ondanks je gebrek aan motivatie, sleep je
jezelf toch mee. Lees meer

In memoriam: Jan de Ruyter

Gisteren hebben wij met verdriet kennis vernomen van het overlijden van Jan de Ruyter, de oprichter van Hotel & Wellness Zuiver en Amstelpark Tennis. Het nieuws heeft ons allen diep geraakt en we willen ons medeleven betuigen in deze moeilijke tijd.

Jan de Ruyter was niet alleen de oprichter van onze geliefde faciliteiten, maar ook een visionair die een blijvende impact heeft gehad op de manier waarop we zorgen voor onze fysieke en mentale gezondheid. Dankzij zijn visie en doorzettingsvermogen is onze organisatie een toevluchtsoord geworden voor diegenen die streven naar balans en welzijn.

In deze tijd van verdriet willen wij laten weten dat wij als team van Hotel & Wellness Zuiver en Amstelpark Tennis meeleven met de familie van Jan de Ruyter. Moge de warme herinneringen aan hem troost bieden in deze donkere dagen.

Met oprechte deelneming,

Het Team van Hotel & Wellness Zuiver & Amstelpark Tennis.

Waarom de lente het ideale seizoen is om naar de sauna te gaan

De lente is in volle bloei en brengt niet alleen warmer weer en bloeiende natuur, maar ook een perfecte gelegenheid om de sauna te bezoeken. Hoewel een saunabezoek het hele jaar door heilzaam is voor lichaam en geest, zijn er specifieke voordelen verbonden aan een saunasessie tijdens dit vrolijke seizoen.

Lees meer

Voordelen van koud douchen

Mede door Wim Hof is koud douchen populairder dan ooit. Koud douchen geeft meer energie voor de dag, het stimuleert je immuunsysteem, bevordert het spierherstel, het verlicht gewrichtspijn, het maakt je stressbestendiger, het verlaagt de kans op depressie, het stimuleert je metabolisme en het is goed voor huid en haar.

Lees meer

Omarm zelfliefde: de sleutel tot persoonlijke groei en geluk

In de drukte van het dagelijks leven vergeten we soms het belangrijkste aspect van ons welzijn: zelfliefde. Te vaak richten we onze aandacht op externe bronnen van geluk, terwijl het echte geheim van welzijn begint van binnenuit. Laten we samen duiken in de betekenis van zelfliefde en ontdekken hoe we deze waardevolle kracht in ons leven kunnen cultiveren.

Lees meer

Vakantiedagen 2024 slim inplannen voor meer vrije dagen

Effectief gebruik maken van vakantiedagen kan een wereld van verschil maken. Soms lijkt het alsof frequente reizigers een overvloed aan vakantiedagen hebben. Zelfs met een beperkt aantal vakantiedagen (in ons geval 25 tijdens loondienst) kun je met slimme planning meer vrije dagen creëren dan je denkt. Hoe? Het geheim zit in creatief plannen rondom feestdagen en weekenden.Lees meer

Hoe je sportieve voornemens kunt behouden

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent een frisse start voor ons allemaal! Het is de tijd van goede voornemens en het omarmen van nieuwe uitdagingen in onze fitnessreis. Of het nu gaat om gezondheid, fitness, persoonlijke ontwikkeling, of andere facetten van ons leven, dit is het moment om jezelf nieuwe doelen te stellen en te streven naar een nog gezondere, sterkere versie van jezelf.Lees meer

Het belang van dagelijkse rituelen voor innerlijke balans

In de hectiek van ons dagelijks leven lijkt het soms een uitdaging om een moment van rust en balans te vinden. Toch kan juist in de eenvoudige herhaling van dagelijkse rituelen de sleutel liggen tot een gezonde innerlijke balans. Deze rituelen bieden niet alleen structuur maar dienen als waardevolle kompassen in onze dag, waardoor we beter om kunnen gaan met stress en de uitdagingen van het moderne leven.
Lees meer

Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren