Ontdek – Hotel & Wellness ZUIVER

De wereldstad Amsterdam ligt aan je voeten!

Een verblijf bij Hotel & Wellness Zuiver vormt een ware ontdekkingsreis waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Heerlijk ontspannen in de prachtige spa en culinair genieten in het fijne restaurant. Of wissel een stevige workout af met een mooie wandeling door de natuur. Dit alles terwijl de wereldstad Amsterdam aan uw voeten ligt.

Reserveren

Spa

Hemels genieten wordt werkelijkheid in de wonderschone spa van Zuiver. Tijdens uw verblijf heeft u toegang tot de ruim 13.000 m2 aan luxe spa faciliteiten. De ultieme plek waar rust, ruimte en ontspanning samenkomen. Wilt u ook op uw vertrekdag nog lekker de spa in, dan kan dit tegen een gereduceerd tarief.

Reserveren

Geniet van culinaire hoogstandjes van onze chef

Restaurant

Laat u verwennen door de culinaire hoogstandjes van de chef in ons comfortabele restaurant in de spa. In de heerlijke gerechten, gemaakt van verse streekproducten, proeft u onze passie voor lekker eten. De uitgebreide menukaart biedt een schat aan opties voor lunch, diner of een lekkere borrel en bite.

Culinair genieten

Fitness

Geef uw lichaam en geest een gezonde boost met een intensieve workout of een fijne yogales. Tijdens uw verblijf heeft u toegang tot de gym en alle groepslessen van Fitness Zuiver. Haal het maximale uit uw verblijf en werk uzelf lekker in het zweet in onze moderne gym.

Bekijk de beschikbaarheid

Stap vanuit uw kamer rechtstreeks de natuur in

Stap vanuit uw kamer rechtstreeks de natuur in. Het prachtige Amsterdamse Bos ligt aan uw voeten. Dit schitterende natuurgebied biedt vele afwisselende wandel- en fietsroutes welke leiden over mooie paden tussen de hoge bomen en langs het rustgevende water. Door de natuur te ontdekken, ontdekt u uzelf.

Stap de natuur in

Ontdek Amsterdam

Al het mooie dat Amsterdam te bieden heeft ligt binnen handbereik. In slechts 15 minuten bent u in het bruisende centrum waar u kunt wandelen langs de beroemde grachten, een bezoek kunt brengen aan de vele musea en theaters, naar hartenlust kunt shoppen of heerlijk kunt eten in gezellige cafés en restaurants.

Ontdek Amsterdam
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren