Massages: Luxe spa & massagesalon in Amsterdam-Zuid!

De meest rustgevende massages in Amsterdam

Maak uw bezoek aan de spa compleet

Droom even helemaal weg

Maak uw bezoek aan de spa compleet met een heerlijke massage. Droom even helemaal weg terwijl uw lichaam de aandacht krijgt die het verdiend. Er is keuze uit een grote verscheidenheid aan luxe massages met ieder hun eigen effect op het lichaam. U kunt een massage ook zonder spabezoek boeken.

Reserveren

Ontspanningsmassage | 50/75 minuten

Zoals de naam al doet vermoeden is het doel van deze massage complete ontspanning van lichaam en geest. De perfecte massage voor wanneer u wel wat rust kunt gebruiken en heerlijk wilt opladen. De ontspanningsmassage helpt tevens bij slapeloosheid en is geschikt voor personen die graag een wat zachtere massage ondergaan.

Reserveren

Voorkom spierpijn en blessures

Sportmassage | 50 minuten

De ideale massage voor het herstel van spieren, het wegnemen van pijnklachten en het verminderen van stress. Deze krachtige massage bevordert de doorbloeding en draagt bij aan een verbeterde stofwisseling. Door te focussen op specifieke spiergroepen wordt het herstelvermogen vergroot en kunnen spierpijn en blessures worden voorkomen. Onze sportmassage is één van de meest populaire behandelingen op dit moment.

Meer informatie

Hot Stone massage | 50 minuten

De weldadige hot stone massage zorgt voor een fijne balans tussen lichaam en geest. Door het gebruik van warme stenen die over het lichaam worden bewogen en op specifieke punten worden geplaatst, wordt het proces van ontgiften in werking gebracht. De warmte van de stenen dringt diep door in uw spieren en het lichaam. Uw spieren ontspannen. De warme stenen geven een aangenaam warm en ontspannen gevoel.

Reserveren

Vermindert stress, vermoeidheid en slapeloosheid

Ayurvedische massage | 50/75 minuten

Een traditionele geneeswijze die al honderden jaren wordt gebruikt om de balans in het lichaam te herstellen. Ayurveda betekent ‘kennis van het leven’. Deze massage stimuleert het zelfherstellende vermogen van het lichaam. De warme olie waar 32 verschillende kruiden in zitten helpen bij de stofwisseling en hebben een ontgiftende werking. De zachtheid van de massage zorgt voor diepe ontspanning van lichaam en geest.

Reserveren

Geniet van deze Japanse massagevorm

Shiatsu massage | 50 minuten

Het Japanse woord shiatsu betekent ‘vinger- of duimdruk’. Bij deze massagetechniek worden de vingers en duimen op specifieke drukpunten van het lichaam geplaatst met als doel het corrigeren van de lichaamsbalans.

Reserveren

Lomi Lomi massage | 50 minuten

Bij deze massage wordt uw lichaam gemasseerd in een aaneenschakeling van lange, vloeiende bewegingen die doen denken aan het golven van de oceaan. Spanningen worden weggespoeld en de natuurlijk energiestroom van het lichaam gestimuleerd. Door het gebruik van onderarmen en lange strijkingen lijkt het net alsof u door meerdere mensen wordt behandeld.

Reserveren

Speciaal voor de aanstaande moeders

Zwangerschapsmassage | 50 min.

Een zwangerschapsmassage is een complete lichaamsmassage.  Tijdens de zwangerschapsmassage kan de vrouw d.m.v. speciale kussens heerlijk op haar buik liggen. Geniet tijdens deze verwenbehandeling van de liefdevolle benadering en ervaar de ontspannen uitwerking van de speciaal aan uw wensen aangepaste massage.

Let op: Wij geven de zwangerschapsmassage niet in het eerste trimester

Reserveren

Voetreflex massage | 50 minuten

Voetreflex massage is een methode tot het stimuleren van de reflexen in de voeten om in corresponderende delen van het lichaam reacties op te wekken. Deze reacties kunnen het best worden omschreven als ontspanning. Het zelf genezende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Voetreflexmassage heeft een zeer weldadige en ontspannende uitwerking 

Reserveren

Zuiver Deluxe Massage 75 min

Ervaar een gevoel van luxe tijdens deze totale lichaamsmassage waarbij u ook de heerlijk verwarmende werking van hotstone stenen zult ervaren. Om het wellnessgevoel compleet te maken wordt er afgesloten met een korte gezichtsbehandeling waarbij het gezicht gereinigd wordt met een heerlijk ontspannende gezicht- en hoofdhuidmassage.

Reserveren

Waarom een massage boeken bij Hotel & Wellness Zuiver

  • Eén van de grootste massagesalons in Amsterdam;
  • Veel uiteenlopende massagevormen;
  • 7 dagen per week geopend;
  • Gebruik van hoogwaardige producten van [Comfort zone]
Reserveren
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren