Vriendinnendag: Samen genieten en ontspannen in onze spa

Een gezellig dagje weg

Een ontspannen vriendinnendag

Is het veel te lang geleden dat u een gezellig dagje weg bent geweest met uw beste vriendin? Hebben jullie beide behoefte om weer een dag lang lekker bij te kletsen en bovenal te genieten? Dan wordt het tijd om de agenda’s naast elkaar te leggen. Op deze pagina vindt u inspiratie voor een gezellige en bovenal ontspannen vriendinnendag.

Reserveren

Ideeën vriendinnendag

Bij Hotel & Wellness Zuiver bieden wij tal van opties om het maximale uit jullie dag te halen. Zo hebben wij diverse arrangementen samengesteld die variëren in prijs en omvang. Ons team doet er alles aan om jullie een onvergetelijke vriendinnendag te bezorgen.

Bekijk de arrangementen

Droom even helemaal weg

Samen genieten

Geniet tijdens uw verblijf van een heerlijke massage of gezichtsbehandeling. U heeft de keuze uit een brede selectie van behandelingen. Denk hierbij aan een ontspanningsmassage, sportmassage of een hot stone massage. Droom even helemaal weg terwijl uw lichaam de aandacht krijgt die het verdiend. Er is keuze uit een grote verscheidenheid aan luxe massages met ieder hun eigen effect op het lichaam.

Reserveren

Onze tip

Op dit moment kiezen veel van onze gasten voor het culinair arrangement. Dit arrangement bevat een entree tot onze spa vanaf 10:00 uur en een 2-gangen lunch of diner.

Reserveren

Wat kost een vriendinnendag?

Een spa dag is al te reserveren vanaf €39,50 per persoon. Daarnaast zijn jullie vrij om de dag aan te vullen met bijvoorbeeld een massage of een heerlijk diner.

Reserveren
“ Heb als gast in deze zware tijden méér dan kunnen ontspannen in jullie schitterende wellness! Het eten, drinken was weer uitstekend, evenals de bediening & houding overig personeel. ”
Robert Ernst via The Feedback Company
“ Mijn vriendin en ik komen iedere week al jaren, het is een fantastische spa met vriendelijk personeel. Toen wij gisteren aan kwamen werden wij verrast met een een tasje met drinken en fruit en een versnapering, ik vind dit zo’n leuk gebaar om dat nu de horeca dicht is hadden we toch wat te eten. Bedankt Spa zuiver voor dit grandioze gebaar. ”
Joka via The Feedback Company
“ Goede ervaring zeker nu in de coronatijd! Je wordt echt verwend met crèmes, opgieting en dergelijke. Super schoon, op elke sauna staat met hoeveel personen je deze kan bezoeken, heel coronaproef allemaal. Het is hierdoor rustiger. Wij hebben intens genoten van de buiten sauna met haardvuur ( daarvoor hoef je niet op wintersport ) van de muziek bij de opgieting ( daar voor hoef je niet naar Portugal ). We boffen met ZUIVER!!!  ”
Ida Hoonhout
“ Gisteren weer een heerlijk dagje gehad bij Spa Zuiver. Vriendelijke ontvangst en bij binnenkomst bleken er ook weer opgietingen te zijn. Goede uitleg voor iedereen en een heerlijke combinatie van geuren. Zowel in de buitensauna als in de kleurensauna. Door het beperkte aantal bezoekers is ‘t voordeel van deze tijd dat je ultiem kan relaxen in alle rust. Lees de review ”
Jerry via The Feedback Company
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren