Behandelingen van Hotel & Wellness Zuiver

Maak uw bezoek aan de spa compleet

Tijd voor jezelf

Verwen uzelf met een heerlijke massage, schoonheidsbehandeling of ritueel bij Zuiver. Bij het samenstellen van onze luxe behandelingen hebben wij ons laten inspireren door de beste verzorgingsrituelen van over de hele wereld. Maak uw bezoek aan de spa volledig met uw favoriete behandeling of boek deze los in.

Reserveren

Massages

Bij Zuiver geloven we dat een vitaal lichaam en een gezonde geest cruciaal zijn voor een gelukkig leven. Gun uzelf daarom het genot van een weldadige massage en laat u verwennen door onze professionele masseurs. Kies uit een brede selectie van massages en beloon uzelf met een heerlijk moment van ontspanning.

Reserveren

Ontspanning voor een gezonde huid

Gezichtsbehandelingen

Een goede gezichtsbehandeling zorgt naast rust en ontspanning voor een gezonde, soepele huid. Bij Zuiver kiest u uit diverse behandelingen met ieder hun eigen voedende effect. Geef uw huid de boost die het regelmatig nodig heeft zodat u weer straalt als nooit tevoren.

Reserveren

Hammam

Reinig uw lichaam en geest met dit eeuwenoude traditioneel Arabische ritueel. Dit weldadige en luxe ritueel vindt plaats in onze sfeervolle hammamruimte waar ultieme rust en ontspanning samenkomen. Het heerlijke scrub- en zeepritueel stimuleren de bloedsomloop. De heerlijke sensatiedouche en stoomcabine maken het ritueel compleet.

Reserveren

Gun uw voeten een heerlijke behandeling

Pedicure

Voor de meeste mensen geldt dat hun voeten veel meer aandacht verdienen dan ze krijgen. Gun uw voeten een heerlijke behandeling om ze gezond en pijnvrij te houden. Daarnaast werkt een pedicure bijzonder ontspannend en helpt deze uw voeten er weer mooi uit te laten zien.

Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren