Wellness: Geniet van de ultieme spa dag!

Luxe, rust en ontspanning

Geniet van de ultieme wellnessbeleving!

Stap binnen in een oase van ruimte en rust voor een hemelse dag ontspanning van lichaam en geest. Met ruim 13.000 m2 aan luxe spa -en sauna faciliteiten heeft Zuiver alles in huis om volledig te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Geniet van een heerlijke behandeling en laat u culinair verrassen door de chef.

Plan je spa bezoek

Arrangementen

 • Entree tot de spa van 10:00 – 17:30 uur
 • Flesje water bij aankomst
 • Ontvangst met kopje koffie of thee
 • 2-gangen lunch
 • Sluit de dag af met een glas prosecco of wijn
€ 59,50 p/p
Boek dit arrangement
 • Entree tot de spa vanaf 10.00 uur
 • Gezichtsbehandeling van 50 minuten met producten van [Comfortzone]
 • Deelname aan de sauna opgietingen
€ 89,00 p/p
Boek dit arrangement
 • Entree tot de spa vanaf 10:00 uur
 • Chef’s Dish
 • 50-minuten behandeling
 • Deelname aan de sauna opgietingen
€ 99,00 p/p
Boek dit arrangement

Geniet van een weldadige

behandeling

Beauty behandelingen

Zuiver heeft zich voor het grote aanbod van luxe behandelingen en massages laten inspireren door verzorgingsrituelen van over de hele wereld. Verwen uzelf met een weldadige behandeling en ervaar het genot van een heilzame massage.

Reserveren

Restaurant

Maak uw wellnessdag compleet en kom culinair genieten in ons comfortabele restaurant. Zuiver werkt samen met lokale ondernemers en gebruikt diverse streekproducten bij de bereiding van voortreffelijke gerechten. Bij Zuiver worden al uw zintuigen geprikkeld.

Bekijk ons restaurant

Wellness met badkleding

Badkledingdagen

Zuiver vindt het belangrijk dat iedereen kan genieten van een heerlijke dag wellness. Gasten die dit liever niet naakt doen kunnen terecht op dinsdag, woensdag en donderdag. Op deze badkledingdagen is het dragen van badkleding verplicht. Op de overige dagen is badkleding niet toegestaan.

“ Heb als gast in deze zware tijden méér dan kunnen ontspannen in jullie schitterende wellness! Het eten, drinken was weer uitstekend, evenals de bediening & houding overig personeel. ”
Robert Ernst via The Feedback Company
“ Mijn vriendin en ik komen iedere week al jaren, het is een fantastische spa met vriendelijk personeel. Toen wij gisteren aan kwamen werden wij verrast met een een tasje met drinken en fruit en een versnapering, ik vind dit zo’n leuk gebaar om dat nu de horeca dicht is hadden we toch wat te eten. Bedankt Spa zuiver voor dit grandioze gebaar. ”
Joka via The Feedback Company
“ Goede ervaring zeker nu in de coronatijd! Je wordt echt verwend met crèmes, opgieting en dergelijke. Super schoon, op elke sauna staat met hoeveel personen je deze kan bezoeken, heel coronaproef allemaal. Het is hierdoor rustiger. Wij hebben intens genoten van de buiten sauna met haardvuur ( daarvoor hoef je niet op wintersport ) van de muziek bij de opgieting ( daar voor hoef je niet naar Portugal ). We boffen met ZUIVER!!!  ”
Ida Hoonhout
“ Gisteren weer een heerlijk dagje gehad bij Spa Zuiver. Vriendelijke ontvangst en bij binnenkomst bleken er ook weer opgietingen te zijn. Goede uitleg voor iedereen en een heerlijke combinatie van geuren. Zowel in de buitensauna als in de kleurensauna. Door het beperkte aantal bezoekers is ‘t voordeel van deze tijd dat je ultiem kan relaxen in alle rust. Lees de review ”
Jerry via The Feedback Company
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren