Unieke vergaderlocatie met ZEN-factor in Amsterdam-Zuid

Unieke vergaderlocatie in Amsterdam

Vergaderen midden in het Amsterdamse Bos

Dé vergaderlocatie van Amsterdam Zuid

De vergaderlocatie van Hotel & Wellness Zuiver ligt in het prachtige Amsterdamse Bos, op korte loopafstand van het metrostation Amstelveenseweg. Er zijn 4 vergaderzalen, waarvan de grootste vergaderzaal plaats biedt aan 60 deelnemers. De overige zalen, met een capaciteit van 2 tot 12 personen, zijn ideaal voor vergaderingen, interviews, trainingen en seminars. Elke zaal is uitgerust met WiFi en projectoren zodat alle trainingen en vergaderingen gevolgd kunnen worden op een groot scherm. Ons toegewijde team van event managers kijkt graag met u mee om uw training of vergadering uit te laten draaien tot een succes!

Neem contact op

Waarom vergaderen bij Hotel & Wellness Zuiver?

Als het gaat om het kiezen van een vergaderlocatie in Amsterdam, zijn er talloze redenen waarom Hotel & Wellness Zuiver de ultieme keuze is:

  • Parkeergelegenheid voor de deur
  • High-tech audiovisuele faciliteiten
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Flexibele indeling en capaciteit
  • Eten en drinken van hoge kwaliteit en op maat
  • Speciale zakelijke tarieven voor hotelovernachtingen
Neem contact met ons op

Zakelijke overnachtingen

Hotel & Wellness Zuiver biedt een exclusieve ervaring voor zakelijke reizigers op zoek naar een verfijnd verblijf. Ons hotel begrijpt het belang van een comfortabele en ontspannende omgeving, vooral voor zakelijke gasten die na een drukke werkdag willen herstellen. Daarom hebben we speciale tarieven op maat gemaakt voor onze zakelijke klanten, met aandacht voor zowel het comfort van de accommodatie als de zakelijke behoeften. Of het nu gaat om een vergadering, een conferentie of gewoon een zakelijke tussenstop, Hotel & Wellness Zuiver staat garant voor een gastvrije ervaring die de perfecte balans biedt tussen werk en welzijn.

Contact opnemen

Culinair genieten

Ons team van toegewijde chef-koks leeft en ademt culinaire uitmuntendheid, en streeft ernaar om uw gasten tevreden en verfrist te houden tijdens uw vergadering. Wij begrijpen dat vergaderingen of trainingen de hele dag kunnen duren en dat het van cruciaal belang is dat de deelnemers de hele dag geconcentreerd, alert en betrokken blijven. Ons gepassioneerde team zal samen met u een heerlijk menu op maat samenstellen, rekening houdend met het karakter van uw vergadering en de dieetwensen van uw gasten. Wij besteden veel aandacht aan kwaliteit, ingrediënten, voedingswaarde en smaak.

Contact

Sportief vergaderen bij Zuiver

Wilt u tijdens of na uw vergadering met uw deelnemers een sportieve activiteit inplannen? Wij denken graag met u mee! Bij Hotel & Wellness Zuiver zijn wij in staat om diverse groepslessen aan uw programma toe te voegen. Denk hierbij aan bokslessen, spinningsessies of een ontspannende yogales.

Contact opnemen
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren