Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER

Breid je verblijf uit met:

Hotel

Ontspannen in een natuurrijke omgeving

Hotel Zuiver, gelegen aan de rand van het Amsterdamse Bos in Amsterdam, daar kom je pas écht tot rust! Zowel sport als ontspanning zijn bij je overnachting in het hotel inbegrepen. Leef je uit met tennis, squash of fitness (fitness entree inbegrepen). Ontspan tijdens een beauty behandeling of wellness experience in de moderne spa van 13.000 m² (spa entree inbegrepen). Of trek je terug in een van de luxe hotelkamers en suites. 

Hotel met spa

“Even heerlijk stoom afblazen na een drukke of stressvolle periode”. Dit is één van de redenen waarom gasten graag gebruik maken van onze hotel arrangementen. Hotel Zuiver biedt gasten de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse spa faciliteiten waaronder acht sauna’s, een 40 meter lang zwembad en diverse relaxruimtes. Een perfecte manier om even heerlijk te onthaasten en je weer helemaal op te laden. 
Naast de spa faciliteiten kunt u ook genieten van diverse culinaire gerechten in ons restaurant. Even geen zin om te koken? Laat u dan verwennen door één van onze koks. Bent u benieuwd geraakt naar onze arrangementen? Bekijk dan nu onze huidige hotel arrangementen.

“Uitstekend hotel met alle faciliteiten die je kunt wensen. Perfecte spa, fitness en naast het Amsterdamse bos voor een rondje rennen. Kamers zijn prima en vriendelijk personeel.” Bron: Booking.com

Bent u om zakelijke redenen in Amsterdam?

Bezoekt u binnenkort een congres of beurs en wilt u dit combineren met een hotel overnachting in Amsterdam? Ook voor zakelijke gasten heeft Hotel Zuiver kamers ter beschikking. Meer informatie over de zakelijke mogelijkheden vindt u hier

Combineer uw bezoek met culturele uitstapjes

Ons spa Wellness hotel Amsterdam is een uitstekende uitvalsbasis voor tal van uitstapjes. Omgeven door het frisse groen van het Amsterdamse Bos nodigt Hotel Zuiver uit tot een wandeling, fietstocht of picknick in de natuur. Ook het centrum van Amsterdam, op tien minuten afstand van het hotel, biedt volop mogelijkheden. Geniet er van wereldberoemde musea, heerlijke terrassen en eindeloos veel leuke winkels. Hotel Zuiver is eveneens ideaal als business hotel Amsterdam. Ons hotel staat vlakbij congrescentrum RAI en de Zuidas.