Informatie – Hotel & Wellness ZUIVER

In de spa van Zuiver kunt u uitgebreid ontspannen en heerlijk tot rust komen. Beleef de ultieme wellness experience met al onze sauna’s en baden en verwen uzelf met een ontspannende massage of beauty behandeling in onze beauty salon. Houd u liever het ontspannen gevoel zo lang mogelijk vast? Maak dan vooral uw bezoek aan de spa compleet met een overnachting in ons comfortabele wellness hotel. Entree tot de spa is bij de hotelovernachting inbegrepen.

In de spa bevinden zich veel trappen, mocht u slecht ter been zijn dient u hier rekening mee te houden. Wel is er een lift waarmee u naar de kleedkamers en de beauty afdeling kunt.

Wilt u meer weten over onze openingstijden en entreeprijzen? Dit en informatie over badkledingdagen, cadeaubonnen, huisregels en voorwaarden en onze contactgegevens, lees je allemaal onder ‘Informatie’. Veel sauna plezier gewenst!

Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren