Personal training – Hotel & Wellness ZUIVER

The fastest way to success

Personal training

Fitness Zuiver beschikt over een gedreven team van professionele personal trainers die klaarstaan om jou te helpen je doelen te bereiken. Iedere personal trainer heeft zijn of haar eigen achtergrond en specialisme. Het werken met een personal trainer vormt de snelste weg naar succes. Plan nu een geheel vrijblijvende intake in.

Meet the crew

Ieder mens is uniek en daarom moet iedereen op een eigen manier worden begeleid. Onze resultaatgerichte personal trainers hebben jarenlange ervaring en zijn gekwalificeerde fitnessprofessionals die zichzelf reeds bewezen hebben. Graag stellen wij ons team aan jou voor.

Joey Hofstede

Ik ben sinds 2011 aan het werk bij Fitness Zuiver. Sporten was van kinds af aan een onderdeel van mijn opvoeding. Mijn passie is om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een gezonde levensstijl waardoor jij je sterker, fitter en vooral lekkerder gaat voelen.

Neem contact op met Joey

Justus Helstone

Mentaal en fysiek sterker worden!

Met meer dan 10 jaar ervaring lever ik maatwerk en motivatie om de gewenste doelen te realiseren. Samen transformeren we je lichaam naar een blijvend en duurzaam resultaat. Mijn specialisaties zijn revalidatietraining, kickboksen, flexibiliteit, conditietraining, krachttraining en last but not least… een flinke dosis humor.

Neem contact op met Justus

Ronald Smit

Samen met mijn cliënten streef ik naar een zo optimaal mogelijke balans tussen lichaam en geest. Met meer dan 10 jaar ervaring weet ik precies voor welke uitdagingen cliënten staan en hoe ik daar mijn professionele bijdrage aan kan leveren. Ieder mens is uniek en mijn aanpak is dat ook. Ik richt mij vooral op mensen die dagelijks op intellectueel gebied uitgedaagd worden en vooral zittend werk verrichten.

Neem contact op met Ronald