Personal training – Hotel & Wellness ZUIVER

The fastest way to success

Personal training

Fitness Zuiver beschikt over een gedreven team van professionele personal trainers die klaarstaan om jou te helpen je doelen te bereiken. Iedere personal trainer heeft zijn of haar eigen achtergrond en specialisme. Het werken met een personal trainer vormt de snelste weg naar succes. Plan nu een geheel vrijblijvende intake in.

Meet the crew

Ieder mens is uniek en daarom moet iedereen op een eigen manier worden begeleid. Onze resultaatgerichte personal trainers hebben jarenlange ervaring en zijn gekwalificeerde fitnessprofessionals die zichzelf reeds bewezen hebben. Graag stellen wij ons team aan jou voor.

Justus Helstone

Mentaal en fysiek sterker worden!

Met meer dan 10 jaar ervaring lever ik maatwerk en motivatie om de gewenste doelen te realiseren. Samen transformeren we je lichaam naar een blijvend en duurzaam resultaat. Mijn specialisaties zijn revalidatietraining, kickboksen, flexibiliteit, conditietraining, krachttraining en last but not least… een flinke dosis humor.

Neem contact op met Justus

Ronald Smit

Samen met mijn cliënten streef ik naar een optimale balans tussen lichaam en geest. Met meer dan 10 jaar ervaring weet ik precies voor welke uitdagingen cliënten staan en hoe ik daar een professionele bijdrage aan kan leveren. Ieder mens is uniek en zo ook mijn aanpak. Ik richt me vooral op mensen die dagelijks op intellectueel niveau worden uitgedaagd en die voornamelijk zittend werken.

Neem contact op met Ronald