Personal training – Hotel & Wellness ZUIVER

The fastest way to success

Personal training

Fitness Zuiver beschikt over een gedreven team van professionele personal trainers die klaarstaan om jou te helpen je doelen te bereiken. Iedere personal trainer heeft zijn of haar eigen achtergrond en specialisme. Het werken met een personal trainer vormt de snelste weg naar succes. Plan nu een geheel vrijblijvende intake in.

Meet the crew

Ieder mens is uniek en daarom moet iedereen op een eigen manier worden begeleid. Onze resultaatgerichte personal trainers hebben jarenlange ervaring en zijn gekwalificeerde fitnessprofessionals die zichzelf reeds bewezen hebben. Graag stellen wij ons team aan jou voor.

Joey Hofstede

Mijn naam is Joey Hofstede. Geboren en getogen in Amsterdam, en als klein jongetje al vroegtijdig in aanraking gekomen met sport. Omdat ik energie voor 10 had was dit een mooie manier deze te gebruiken. De sport die mij het meest trok was boksen. Na 5 jaar boksen merkte ik het steeds leuker te vinden om mensen hierin zelf te begeleiden. Ik besloot de opleiding sport en bewegen te volgen en merkte de liefde ontstaan voor het begeleiden van mensen naar een persoonlijk doel in het leven. Mensen veilig en effectief trainen is bij mij een prioriteit. Maar het mooiste van mijn beroep vind ik dat mensen na het sporten altijd met een glimlach, een goed gevoel en een dosis aan zelfvertrouwen weer de deur uitgaan.

Lees meer

Sherif Youssef

Ik ben Sherif Youssef, een jonge personal trainer met een enorme passie voor fitness. Op 15-jarige leeftijd begon ik met sporten en ontdekte ik mijn passie voor fitness. Vanaf dat moment wist ik dat ik mijn passie wilde delen en anderen wilde helpun hun fitnessdoelen te bereiken. Om me zelf verder te ontwikkelen, heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van sport. Ik heb de opleiding sport en bewegen gevolgd met als speccialisatie fitness met daarbij F!tvak A en B. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd op het bied van krachttrainig en powerlifting. Ook heb ik de opleiding NASM PT gedaan.

Lees meer

Marc Heijungs

“Als  zeer ervaren trainer stel ik de doelen en interesses van  mijn sporters altijd centraal. Mijn visie: De juiste balans tussen uitdaging en plezier zorgt voor de resultaten die jij wilt hebben en trainingen waar je naar uitkijkt.

Lees meer

Etienne Hartevelt

Mijn naam is Etienne Hartevelt, 30 jaar oud en naast dat ik graag naar de sportschool ga, ben ik ook veel op de padelbaan te vinden. Ik werk veel met tennis- en padelspelers, van regionaal tot internationaal niveau. Samen werken wij aan de belangrijkste fysieke componenten, namelijk: kracht, snelheid, core en uithoudingsvermogen.

Lees meer

Justus

Met ruim 15 jaar ervaring als personal trainer, weet ik hoe belangrijk het is om training op maat te leveren. Samen werken we aan het optimaliseren van flexibiliteit, mobiliteit, kracht en conditie. Eindelijk eens die korte en lange termijn doelstellingen halen? Je trainingsrituelen nieuw leven inblazen? Plezier krijgen in het sporten? We kunnen allemaal wel van tijd tot tijd wat inspiratie en nieuwe inzichten gebruiken. Ik help je op een verantwoorde en veilige manier je doel te bereiken.

Meer informatie

Fanny Poppe

Mijn naam is Fanny Poppe, ik ben Personal trainer bij Zuiver. Met 15 jaar ervaring als trainer help ik je graag aan een betere fitheid en gezondere levensstijl. Gezondheid en fitheid hebben in mijn leven prioriteit en die passie draag ik mee in mijn werk.

Lees meer

Ronald Smit

Mijn missie is: Bijdragen aan een gezonder, sterker en een gelukkiger leven. Personal Training bij mij gaat zoveel verder dan 1 of enkele uren sporten in de week, iedereen is uniek en mijn aanpak is dat ook. Met meer dan 15 jaar ervaring weet ik dat een goed resultaat een aanpak van meerdere facetten van de leefstijl vraagt. Resultaten zijn vaak: beter slapen, meer energie, stressbestendiger, creatiever, scherper, sterker, fitter, leniger, betere balans, een gezonder lijf en een helder hoofd. Zo’n resultaat vereist een hoge mate van inspanning, inzet en vertrouwen van mij en van jou.

Lees meer

Marjolein

Hi, ik ben Marjolein Valentien, werkzaam bij Spa Zuiver als bokstrainer en personal trainer. Boksen is mijn passie, ik heb twintig jaar gebokst op nationaal en internationaal niveau en ik heb het voorrecht gehad om Nederland te mogen vertegenwoordigen namens de Nederlandsche Boksbond op internationale toernooien.

Lees meer
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren