Stress – Hotel & Wellness ZUIVER

Stress

Alles over

stress

Wat is stress?

Stress houdt altijd in dat uw lichaam spanning of druk ervaart. Stress hoeft niet altijd ongezond te zijn. Er is zelfs een bepaalde mate van stress nodig om goed te kunnen functioneren. Gezonde stress is bijvoorbeeld een spanning die u voelt voor een sollicitatiegesprek of een presentatie of andere spannende gebeurtenissen.

Door stress kunt u extra alert reageren en kunt u ook heel geconcentreerd aan het werk. Zodra er een spannende gebeurtenis afneemt, neemt ook de stress/spanning weer af.

Lees meer

Wat doet stress met je?

Door stress is uw lichaam in staat om in actie te komen: uw hartslag gaat hierdoor omhoog en u begint sneller te ademhalen. Het kan heel handig zijn, maar als dit aan blijft houden heeft dit negatieve gevolgen voor lichaam en geest. Uw lichaam heeft bij aanhoudende stress geen tijd meer om tot rust te komen. Hierdoor gaat u slechter slapen en wordt u sneller ziek.

 

Stress verminderen

Stress verminderen

Het klinkt lastig om stress aan te pakken, maar toch hoeft dat niet zo lastig te zijn. Lees hier hoe u uw stress kunt voorkomen of verminderen.

Lees meer

Diverse vormen van

stress

Meerdere soorten stress

Vaak wordt er vergeten dat er meerdere soorten stress zijn. In dit artikel komt u meer te weten over welke vormen van stress er zijn.

Lees meer

Stress en voeding

Stress heeft een grote invloed op onze weerstand, hier moeten we dus ook genoeg aandacht aan besteden. Deze voeding help u om stress te verminderen

Lees meer
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren