Opgietingen: De ultieme saunagang bij Zuiver

Opgietingen

Een verrijking van uw saunadag

Wat is een opgieting?

Tijdens een opgieting, ook wel löyly of aufguss genoemd, giet de saunameester water verrijkt met aromatische oliën over de saunakachel. De waterdamp die hierbij ontstaat wordt door de sauna gewapperd en condenseert op uw huid. Een heerlijke warme deken van verrukkelijke aroma’s daalt op uw lichaam neer. Een intensere beleving van uw saunagang bestaat niet.

Wanneer vinden opgietingen plaats?

De saunameesters van Zuiver verzorgen 7 dagen per week wisselende opgietrituelen voor de echte saunaliefhebber. Vraag tijdens het bezoek naar het actuele schema.

Reserveren

Wat doet een opgieting met je lichaam?

Tijdens een opgieting wordt water vermengd met etherische oliën op de hete saunastenen gegoten, waardoor de luchtvochtigheid in de sauna toeneemt en de temperatuur plotseling stijgt. Deze hitte en de daaropvolgende verhoging van de luchtvochtigheid zorgen ervoor dat je lichaam intens gaat zweten, wat helpt bij het verwijderen van gifstoffen en het reinigen van de huid. De combinatie van warmte en geuren van etherische oliën kan ook de ademhaling verdiepen en de luchtwegen openen, wat een gevoel van diepe ontspanning en verkwikking bevordert. Daarnaast stimuleert de hitte de bloedsomloop, wat kan bijdragen aan een verbeterde cardiovasculaire gezondheid en verlichting van spierpijn en spanningen. Hierdoor kan een opgieting niet alleen fysieke maar ook mentale voordelen bieden, waardoor je je verfrist en herboren voelt.

Reserveren
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren