Restaurant: Lunchen & dineren in onze spa

Internationale keuken met lokale invloeden

Geniet van de heerlijkste streekproducten

De keuken van Zuiver wordt gekenmerkt door een overwegend Franse stijl met internationale invloeden. Zuiver werkt nauw samen met ondernemers uit de directe omgeving en gebruikt voornamelijk streekproducten voor unieke gerechten met een lokale ‘touch’. Een unieke ervaring welke uw wellness-dag compleet maakt.

Wilt u tijdens uw spa bezoek lunchen of dineren? Dan vragen wij u vriendelijk om bij aankomst een reservering te maken in ons restaurant. Zonder reservering kunt u geen gebruik maken van ons restaurant.

Bekijk de menukaart

Culinair genieten

Geniet tijdens uw spabezoek van voortreffelijke culinaire hoogstandjes in het restaurant van Zuiver. U bent van harte welkom voor lunch of diner, maar kunt uiteraard ook prima bij ons terecht voor een kopje koffie of thee, een heerlijk gebakje of een borrel en een bite.

Reserveren

Onze menukaart

Geniet van lokaal geïnspireerde gerechten

Op de menukaart van Zuiver treft u een grote verscheidenheid aan lokaal geïnspireerde gerechten aan. We vinden het belangrijk dat lokale ondernemers elkaar steunen en gebruiken om die reden streekproducten van uitmuntende kwaliteit.

Bekijk de menukaart
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren