Beautydag met vriendinnen – Hotel & Wellness ZUIVER

Beautydag met vriendinnen

Waar vroeger een vriendinnendag vooral bestond uit etentjes, winkelen of stappen, kiezen steeds meer vrouwen nu voor een dagje spa. Een beautydag met vriendinnen kan omschreven worden als gezellig, ontspannen en vooral goed voor lichaam en geest. Zuiver zet deze week de drie meest populaire behandelingen onder vrouwen op een rij. Met deze behandelingen maak jij een beautydag helemaal compleet.

 

De Face Deluxe gezichtsbehandeling

Een van de meest populaire gezichtsbehandelingen bij Zuiver is de Face Deluxe gezichtsbehandeling. De behandeling bestaat o.a. uit:

– Tranquillity welkomst ritueel

– Oppervlakte reiniging

– Peeling

– Onzuiverheden verwijderen

– Wenkbrauwen epileren

– Gezicht, nek, schouder massage

– Masker, arm massage

– Dag/nachtverzorging

– Tranquillity sluit ritueel

Een huidverbeterende gezichtsbehandeling afgestemd op de huidconditie. Herstelt de ideale textuur, stimuleert de zuurstofopname, verzacht fijne lijntjes en rimpels, voedt de huid en ontspant de geest.

Hammam Dadel Scrub 35 min.

Als er gesproken wordt over een spa dag dan mag een hammam behandeling natuurlijk niet ontbreken. De Hammam Dadel Scrub 35 min. kan een mooie toevoeging vormen aan jou beautydag met vriendinnen. Dit traditionele Oosterse badritueel in de hammam begint met een unieke scrub massage met fijngemalen dadelpitten afkomstig uit het Turkse Izmir. Je hele lichaam wordt gescrubd waardoor dode huidcellen worden verwijderd, je doorbloeding verbetert en je spieren ontspannen. Klik hier om meer te lezen over onze hammam behandeling.

Reserveer een behandeling

Hotstone massage 25 min.

Is jou beautydag vooral gericht op ontspanning en het laten verdwijnen van stress en vermoeidheid? Probeer dan eens ons hotstone massage! Door de combinatie van warmte en beweging kan de masseur dieper in het spierweefsel komen wat de massage veel effectiever maakt. Een Hotstone massage draagt bij aan het herstel van het lichaam; het helpt afvalstoffen af te voeren, het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam weer in balans.

Reserveer een behandeling