Gezichtsbehandeling: Beautysalon in Amsterdam-Zuid

Gezichtsbehandelingen

Een gezonde en soepele huid

Een gezonde en soepele huid zorgt ervoor dat u straalt. Tijdens een gezichtsbehandeling van Zuiver worden verschillende technieken gebruikt waardoor uw huid de boost krijgt die het nodig heeft en verdiend. Uw huid wordt onder de loep genomen zodat de behandeling kan worden afgestemd op wat u specifiek nodig heeft.

ACTIVE PURENESS | 50 minuten

Een behandeling die de huid diep reinigt en laatstralen. De behandeling wordt gekenmerkt door
de toepassing van een matterend spirulina-algen peel-off masker. Werkt intensief en mild tegelijkertijd. Zuivert en brengt de huid weer in balans, waardoor
deze fris en stevig aanvoelt

Reserveren

REMEDY | 65 minuten

Versterkende en verzachtende parfumvrije behandeling. Herstelt de beschermende functie
van de huidbarrière. Aanbevolen voor huiden die gevoelig en kwetsbaar zijn en snel roodheid
vertonen. Ideaal na blootstelling aan zon

Reserveren

Een huid verbeterende gezichtsbehandeling

HYDRAMEMORY | 50 minuten

Een diep hydraterende behandeling, die resulteert in een optimale hydratatie en een blijvend jeugdige uitstraling. Maakt de huid zijdezacht en compact en gaat uitdroging en vroegtijdige huidveroudering tegen. Geeft een unieke en zeer plezierige ervaring, dankzij de specifieke toepassing van het masker en het exclusieve comfort touch massage.

Reserveren

Geschikt voor elke huidconditie

SUBLIME SKIN PRO LIFT | 65 MINUTEN

Verstevigende en liftende anti-aging behandeling voor hals en gezicht. Gecombineerd met de bewegingen van de Kobidomassage, herstelt deze behandeling het volume van het gezicht.

De specifieke actie en doeltreffendheid worden bereikt dankzij het gebruik van een innovatief, bifasisch peel-off masker. Geschikt voor elke huidconditie met rimpels en een merkbaar verlies van tonus en volume

Reserveren

SUBLIME SKIN SUPER PEEL | 50 minuten

Buitengewone multi-actieve peeling voor alle huidtypes, van de meest delicate tot de meest
resistente, prima voor een diepe exfoliatie en huidvernieuwing. De modulaire dubbele peeling, die
een intensieve mix van alfa- en polyhydroxyzuren bevat, maximaliseert de doeltreffendheid. De huid gaat er onmiddellijk glad en helder uitzien en ze krijgt een jeugdige en gezonde uitstraling.

Reserveren

Voor een jeugdige uitstraling

SACRED NATURE | 50 minuten

Regenerende antioxidante gelaatbehandeling voor een jeugdige uitstraling. Met formuleringen
die gecertificeerd zijn volgens de richtlijnen van COSMOS, voedt, herstelt en beschermt het de huid. De doeltreffendheid wordt gegarandeerd door de gepersonaliseerde keuze van het masker en
versterkt door specifieke vaardigheden voor elke fase. Ideaal voor alle leeftijden.

Reserveren
“ Heb als gast in deze zware tijden méér dan kunnen ontspannen in jullie schitterende wellness! Het eten, drinken was weer uitstekend, evenals de bediening & houding overig personeel. ”
Robert Ernst via The Feedback Company
“ Mijn vriendin en ik komen iedere week al jaren, het is een fantastische spa met vriendelijk personeel. Toen wij gisteren aan kwamen werden wij verrast met een een tasje met drinken en fruit en een versnapering, ik vind dit zo’n leuk gebaar om dat nu de horeca dicht is hadden we toch wat te eten. Bedankt Spa zuiver voor dit grandioze gebaar. ”
Joka via The Feedback Company
“ Goede ervaring zeker nu in de coronatijd! Je wordt echt verwend met crèmes, opgieting en dergelijke. Super schoon, op elke sauna staat met hoeveel personen je deze kan bezoeken, heel coronaproef allemaal. Het is hierdoor rustiger. Wij hebben intens genoten van de buiten sauna met haardvuur ( daarvoor hoef je niet op wintersport ) van de muziek bij de opgieting ( daar voor hoef je niet naar Portugal ). We boffen met ZUIVER!!!  ”
Ida Hoonhout
“ Gisteren weer een heerlijk dagje gehad bij Spa Zuiver. Vriendelijke ontvangst en bij binnenkomst bleken er ook weer opgietingen te zijn. Goede uitleg voor iedereen en een heerlijke combinatie van geuren. Zowel in de buitensauna als in de kleurensauna. Door het beperkte aantal bezoekers is ‘t voordeel van deze tijd dat je ultiem kan relaxen in alle rust. Lees de review ”
Jerry via The Feedback Company
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren