Gezichtsbehandelingen – Hotel & Wellness ZUIVER

Gezichtsbehandelingen

Een gezonde en soepele huid

Een gezonde en soepele huid zorgt ervoor dat u straalt. Tijdens een gezichtsbehandeling van Zuiver worden verschillende technieken gebruikt waardoor uw huid de boost krijgt die het nodig heeft en verdiend. Uw huid wordt onder de loep genomen zodat de behandeling kan worden afgestemd op wat u specifiek nodig heeft.

Face Classic | 50 minuten

De Face Classic gezichtsbehandeling van Zuiver wordt afgestemd op uw huidconditie voor optimaal effect. Tijdens deze behandeling wordt er gewerkt aan huidverbetering terwijl uw geest heerlijk ontspant. Een klassieker die precies doet waar uw huid zo naar verlangt.

Reserveren

Face Deluxe | 65 minuten

Met de Face Deluxe gezichtsbehandeling van Zuiver kiest u voor een heerlijk uitgebreide behandeling van uw huid. De behandeling herstelt de ideale structuur doordat deze wordt afgestemd op uw huidconditie. Fijne lijntjes en rimpels worden verzacht terwijl de zuurstofopname van uw huid wordt gestimuleerd. Een voedende behandeling die heerlijk ontspant.

Reserveren

Een huid verbeterende gezichtsbehandeling

Face Anti Aging | 65 minuten

Deze huid verbeterende gezichtsbehandeling heeft een onmiddellijk liftend effect. De combinatie van hoogwaardige, actieve ingrediënten zorgen voor vernieuwing en een actieve lift van binnenuit. De huid ziet er na deze behandeling jonger en steviger uit. Een ontspannen behandeling welke uw huid doet stralen en zorgt voor een heerlijk fris gevoel.

Reserveren

Voor een veerkrachtige en jeugdige uitstraling

Face Organic | 50 MINUTEN

Deze regenerende behandeling zorgt voor een veerkrachtige en jeugdige uitstraling en is geschikt voor iedere huidconditie en wens! In het eigen laboratorium heeft [comfort zone] het Scientific Garden Extract™ ontwikkeld. Deze gecertificeerde biologische planten uit dit ingrediënten complex zijn geteeld volgens de normen voor regeneratieve landbouw. Dit bijzondere complex zorgt ervoor dat de huid zich op een verantwoorde manier zal vernieuwen, zacht aanvoelt, verstevigt is en tegelijkertijd sterk genoeg is om zich te herstellen van de schadelijke invloeden die zij gedurende de dag oploopt.

Reserveren

Face Detox | 50 minuten

De perfecte remedie tegen moderne vermoeidheid. Deze gezichtsbehandeling is ideaal voor zowel vrouwen als mannen met een stressvol bestaan. Door de hectiek van alledag kan uw huid er vaal en verouderd uit komen te zien. Deze behandeling heeft een verjongende werking en geeft u weer een opgeladen gevoel.

Reserveren

Voor een gezondere, frisse uitstraling.

Face Lift | 50 minuten

Voor veel mensen geldt dat de huid in het gezicht slap en vermoeid raakt. De liftende werking van de Face Lift behandeling is hier de perfecte oplossing voor. Door de intensieve bindweefselmassage-techniek krijgt het onderhuid-bindweefsel een gezonde lift. De stevigere huid zorgt voor een gezondere, frisse uitstraling.

Reserveren
“ Heb als gast in deze zware tijden méér dan kunnen ontspannen in jullie schitterende wellness! Het eten, drinken was weer uitstekend, evenals de bediening & houding overig personeel. ”
Robert Ernst via The Feedback Company
“ Mijn vriendin en ik komen iedere week al jaren, het is een fantastische spa met vriendelijk personeel. Toen wij gisteren aan kwamen werden wij verrast met een een tasje met drinken en fruit en een versnapering, ik vind dit zo’n leuk gebaar om dat nu de horeca dicht is hadden we toch wat te eten. Bedankt Spa zuiver voor dit grandioze gebaar. ”
Joka via The Feedback Company
“ Goede ervaring zeker nu in de coronatijd! Je wordt echt verwend met crèmes, opgieting en dergelijke. Super schoon, op elke sauna staat met hoeveel personen je deze kan bezoeken, heel coronaproef allemaal. Het is hierdoor rustiger. Wij hebben intens genoten van de buiten sauna met haardvuur ( daarvoor hoef je niet op wintersport ) van de muziek bij de opgieting ( daar voor hoef je niet naar Portugal ). We boffen met ZUIVER!!!  ”
Ida Hoonhout
“ Gisteren weer een heerlijk dagje gehad bij Spa Zuiver. Vriendelijke ontvangst en bij binnenkomst bleken er ook weer opgietingen te zijn. Goede uitleg voor iedereen en een heerlijke combinatie van geuren. Zowel in de buitensauna als in de kleurensauna. Door het beperkte aantal bezoekers is ‘t voordeel van deze tijd dat je ultiem kan relaxen in alle rust. Lees de review ”
Jerry via The Feedback Company