Routebeschrijving naar Hotel & Wellness Zuiver

Auto

Hotel & Wellness Zuiver is uitstekend bereikbaar per auto. Bekijk hieronder de route naar Zuiver!

Routeplanner
Neem vanaf ringweg A10 afslag S108 (Amstelveen). Volg de Amstelveenseweg tot de ingang van het Amsterdamse Bos. Sla daar rechtsaf en ga bij de T-splitsing weer rechts.

Indien je gebruik maakt van een navigatiesysteem, vul dan Bosbaanweg, Amstelveen in. Zodra je het bos inrijdt rechts afslaan, rijdt voorbij de grote parkeerplaats en passeer de brug. Bij Zuiver kun je voor de deur betaald parkeren.

Let op: Van vrijdag 22 juli tot woensdag 3 augustus is de A10 Zuid afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de A9 en de A5. Houd rekening met extra reistijd oplopend tot een uur. 

Tevens is het mogelijk om tussen 10:00 en 02:00 uur op de gemeentelijke parkeerplaats bij de Bosbaan, op enkele minuten loopafstand, te parkeren. Vanaf 21 februari 2022 gaat er in de vorm van een tijdelijke pilot van maandag tot en met vrijdag (tussen 09.00-19.00 uur) een uurtarief van 2,50 gelden op de parkeerplaats van de hoofdentree van het bos, waar nu nog de eerste drie uur gratis is. De parkeerplaats telt een kleine 700 plekken. Het gratis parkeren in het weekeinde blijft in de proefperiode wel gewoon intact.

Openbaar vervoer

Hotel & Wellness Zuiver is bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bus
Lijnen 347 en 357: halte van Nijenrodeweg of VU medisch centrum

Tram
Lijn 5: halte A.J. Ernststraat.
Lijn 16: halte Amstelveenseweg.

Metro
Lijn 50: halte Amstelveenseweg.
Lijn 51: halte A.J. Ernststraat.