Nieuw Wellness lidmaatschap – Hotel & Wellness ZUIVER

De voorwaarden

  • Je kan tijdens de daluren één uur per dag gebruik maken van onze spa (De daltijden zijn tussen 10.00 en 14.00 uur en tussen 19.00 en 22.30 uur).
  • Onbeperkt fitnessen (ma t/m vrij 07.00-22.30 uur, za & zo 08.00- 19.00 uur)
  • Liever langer blijven? Na een uur wordt automatisch een dagentree bijgeboekt op je polsbandje
  • Wil je blijven eten in onze spa? Dan is een reservering in ons restaurant verplicht.
  •  Maandelijks opzegbaar
Prijs: €99 per maand
Word lid!

Combineer inspanning & ontspanning

Vanaf de eerste keer dat je naar onze gym komt staan wij voor je klaar om te helpen jouw doelen te bereiken. Na je work-out krijg je met ons vernieuwde wellness lidmaatschap toegang tot onze luxe spa. Op deze manier kan je zowel op mentaal als fysiek vlak aan jezelf werken.

Lees meer

Over Fitness Zuiver

Fitness Zuiver is de ‘no-nonsense’ sportschool van Amsterdam waar iedereen welkom is. Wij zijn er om jou te helpen veilig je grenzen te verleggen en je doelen te bereiken. De nieuwste apparatuur, een groepslessenrooster om van te smullen en de beste persoonlijke begeleiding van heel Amsterdam. Word nu lid en ervaar het unieke clubgevoel.

Word lid!

Maak gratis kennis!

Vraag de gratis proefles aan!

Wil jij alle voordelen van sporten bij Fitness Zuiver zelf ervaren? Schrijf je dan direct in voor een gratis proeftraining. We kunnen je dan meteen ook alles vertellen over de mogelijkheden en hoe we je gaan helpen jouw fitnessdoelen te realiseren.

Aanvragen
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren