Zakelijk overnachten – Hotel & Wellness ZUIVER

Welkom bij Hotel & Wellness Zuiver, uw oase van luxe en ontspanning in het bruisende Amsterdam! Speciaal ontworpen voor de veeleisende zakelijke reiziger, bieden wij bij Hotel & Wellness Zuiver een unieke combinatie van een comfortabele accommodatie en verkwikkende wellnessfaciliteiten.

Waarom kiezen voor Hotel & Wellness Zuiver tijdens uw zakelijke verblijf in Amsterdam?

Speciale tarieven die u nergens anders kunt vinden

Als frequente zakelijke gasten begrijpen we de waarde van efficiëntie en gemak. Daarom bieden we speciale tarieven voor zakelijke reizigers, zodat u kunt genieten van ons luxe hotel en wellnessfaciliteiten tegen een voordelig tarief.

Parkeer voor de deur

Parkeer uw auto direct voor de deur van ons hotel en geniet van het gemak van een veilige parkeergelegenheid tijdens uw verblijf. Geen gedoe meer met parkeren in de drukke straten van Amsterdam.

Ontbijt Inbegrepen

Begin uw dag goed met ons uitgebreide ontbijtbuffet, altijd inbegrepen bij uw verblijf. Geniet van een scala aan verse en smaakvolle opties om energie op te doen voor een productieve dag.

Wellness Opties

Bij Hotel & Wellness Zuiver geloven we in het belang van balans tussen werk en ontspanning. Daarom bieden we u de flexibiliteit om te kiezen tussen tarieven met of zonder toegang tot onze luxe spa-faciliteiten. Of u nu wilt ontspannen na een lange werkdag of uw verblijf volledig wilt richten op zakelijke doeleinden, wij hebben de perfecte optie voor u.

Gratis toegang tot de fitness

Na een lange dag vergaderen of onderweg zijn, kunt u nieuwe energie opdoen in onze state-of-the-art fitnessruimte, die gratis toegankelijk is voor al onze gasten. Of u nu wilt ontstressen met een uitdagende training of uw energiepeil wilt verhogen voor een productieve dag, ons fitnesscentrum biedt alles wat u nodig heeft om uw doelen te bereiken.

Vast contactpersoon

Bij Hotel & Wellness Zuiver streven we ernaar om uw zakelijke verblijf zo soepel en probleemloos mogelijk te laten verlopen. Daarom bieden we u een toegewijde contactpersoon die beschikbaar is om al uw vragen te beantwoorden. Of u nu informatie nodig heeft over onze zakelijke tarieven, aanvullende services of speciale verzoeken, ons professionele team staat klaar om u te helpen.

Om te profiteren van ons speciale zakelijke tarief, kunt u eenvoudig gebruik maken van het onderstaande formulier om contact op te nemen met uw vaste contactpersoon. Vul uw gegevens in en geef aan welke data u wenst te verblijven, evenals eventuele specifieke verzoeken of vereisten.

Speciaal tarieven aanvragen

  Naam / Name*

  E-mail*

  Telefoon / Phone*

  Bedrijfsnaam / Company Name*

  Gewenste verblijfsdata

  * Verplicht veld / Required field

  Open chat
  Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
  Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren