Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Badkledingdag Spa 3 Spa 1
Spa Sport Hotel ZUIVER
admtext_image

Sportmassage

Ben je een liefhebber van een stevige massage of heb je onlangs een zware fysieke inspanning geleverd? Dankzij een sportmassage worden stramme of pijnlijke spieren behandeld en wordt de doorbloeding in het lichaam beter op gang gebracht. De massage is zowel door recreatieve als door topsporters te reserveren.

Wat is het doel van een sportmassage?

Een sportmassage kan meerdere doelen hebben. Bij topsporters kan een sportmassage bijdragen aan het verbeteren van sportprestaties. Daarnaast heeft een sportmassage ook een herstellende functie. Doordat de doorbloeding in het lichaam beter op gang wordt gebracht, worden afvalstoffen sneller afgevoerd uit het lichaam. De spieren herstellen sneller waardoor stramme of pijnlijke spieren eerder hersteld zijn.  

Ook geschikt voor mensen die niet sporten

Een sportmassage kan ook ingezet worden als je niet gesport hebt maar wel zware fysieke inspanningen heb geleverd. Bij fysieke inspanningen kan je denken aan tuinieren of fysiek werk. 

Sportmassage reserveren

Bij Zuiver heb je de mogelijkheid om een sportmassage van 25 minuten en 50 minuten te reserveren.  Sport je intensief of belast je je lichaam regelmatig zwaar? Dan biedt een sportmassage echt uitkomst.


De spa faciliteiten
van
Spa Sport Hotel Zuiver
worden door haar gasten beoordeeld met een 8.3 uit 10 op basis van 1237 recensies.