Spinningmarathon – Hotel & Wellness ZUIVER

Ben jij klaar voor een sportieve uitdaging? Op zaterdag 29 oktober van 10:00 – 13:00 organiseert Fitness Zuiver een Spinningmarathon. Tijdens deze 3 uur durende marathon word jij, onder begeleiding van 3 zeer gemotiveerde instructeurs, tot het uiterste gedreven!

Deze marathon is dé ultieme test voor je uithoudingsvermogen. Daarnaast worden ook bovenbeenspieren, kuiten, onderrugspieren én bilspieren op de proef gesteld. De marathon zal bewijzen dat je meer kunt dan dat je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, stap je niet meer van de fiets af en ga je door tot het einde. Wil jij dit energieke gevoel ervaren? Je kunt je inschrijven via onderstaand formulier. Een inschrijving kost 10 euro.

Wil je liever samen deze uitdaging aangaan? Dat kan! Ook introducees zijn van harte welkom om deel te nemen en kunnen zich via de bovenstaande link aanmelden Let op: het is niet de bedoeling om een fiets met meerdere personen te delen, elke deelnemer dient een eigen fiets te reserveren door zich aan te melden. Er zijn in totaal 55 fietsen beschikbaar, dus wacht niet te lang!

Naast dat dit het ideale event is om jezelf uit te dagen, steun je met je deelname ook een goed doel! De opbrengst van het inschrijfgeld van deze marathon gaat namelijk volledig naar Alzheimer Nederland. Je fietst dus niet alleen voor jezelf maar ook voor een toekomst zonder dementie! Je bent natuurlijk vrij om (naast de inschrijfkosten van 10 euro) meer te doneren. Bij een extra donatie van meer dan 5 euro ontvang je een goodiebag t.w.v. 50 euro.

Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren