Sauna met overnachting: Een totale wellnessbeleving in Nederland

Hotel overnachting

Inclusief sauna

Hotel overnachting met spa

Wilt u iemand verrassen met een luxe en romantische overnachting in Amsterdam? Geniet dan van een heerlijke wellness overnachting bij Hotel & Wellness Zuiver. Ons hotel beschikt over de grootste spa van Amsterdam, met 8 verschillende sauna’s en diverse binnen -en buitenbaden. U loopt direct vanuit uw hotelkamer zo onze spa in. Wat wilt u nog meer?

Reserveren

Sauna arrangement met overnachting

Zuiver heeft met zorg diverse hotel arrangementen samengesteld, variërend in prijs en inhoud. Het doel van deze arrangementen is om u de totale ‘Zuiver experience’ te laten beleven. Een combinatie tussen luxe, rust en ontspanning.

Bekijk de arrangementen

Welkom in de

'World of Wellness'

Even een dag offline

Met een overnachting, inclusief toegang tot de sauna, bent u er van verzekerd dat u helemaal opgeladen weer richting huis terugkeert. Wij kijken er naar uit om u binnenkort te verwelkomen op onze wellness resort!

Reserveren

Geniet van een heerlijke massage!

Maak je verblijf onvergetelijk door te genieten van een heerlijke massage. Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een massage te boeken tijdens een hotelverblijf. Een paar voorbeelden zijn:

  • Ontspanning: een massage kan helpen om de spieren te ontspannen en stress te verminderen, wat bijdraagt aan een gevoel van welzijn.
  • Pijnvermindering: een massage kan helpen om pijn te verminderen, bijvoorbeeld in de rug, nek of schouders.
  • Verbetering van de bloedcirculatie: een massage kan de bloedcirculatie verbeteren, waardoor zuurstof en voedingsstoffen beter naar de spieren worden getransporteerd.
Reserveren
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren