Spa – Hotel & Wellness ZUIVER

De Spa

Laat de dagelijkse hectiek achter u

Spa

Laat de dagelijkse hectiek achter u en geniet van de ultieme wellnessbeleving in de spa van Zuiver. Vanaf het moment dat u de wonderschone spa betreedt waant u zich in een oase van ruimte en rust. Laad weer helemaal op in de luxe sauna’s en baden of verwen uzelf met een heerlijke behandeling.

Reserveren

Sauna's

De spa van Zuiver heeft een ruim en gevarieerd aanbod van sauna’s met voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld voor de traditionele Finse sauna of de toegankelijke haardsauna. Of wellicht voelt u meer voor de relaxte muzieksauna of de mooie kleurensauna. Hoe dan ook, u komt gegarandeerd heerlijk tot rust.

Lees ook: sauna met overnachting

Bekijk ons aanbod

Zwem zo de buitenlucht in

Our baths

Zwem vanuit het verwarmde binnenbad zo de buitenlucht in en dobber lekker rond in de prachtige spatuin. Neem plaats in een van de whirlpools of jacuzzi’s voor een bruisende massage van lichaam en geest. Kijk uit over de indrukwekkende spatuin in de hot tub of geniet van een rustgevend aromabad.

Bekijk de beschikbaarheid

Beautysalon

Om uw lichaam en geest eens echt lekker te verwennen kunt u terecht in de beautysalon van Zuiver. Hier kiest u uit een uitgebreid menu van weldadige massages en fijne behandelingen. Onze professionele schoonheidsspecialisten passen de behandeling aan naar uw specifieke wensen. Het enige dat u hoeft te doen is intens genieten.

Reserveren
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren