Restaurant – Hotel & Wellness ZUIVER

Word meegenomen op een ware ontdekkingsreis

Wanneer u aanschuift in het mooie restaurant van Zuiver wordt u meegenomen op een ware ontdekkingsreis. Door de nauwe samenwerking met lokale ondernemers en het gebruik van verse streekproducten weten we gerechten te serveren die telkens weer verrassen. Wij maken uw verblijf compleet met voortreffelijke culinaire hoogstandjes.

Plan je bezoek

International keuken met lokale invloeden

De keuken van Zuiver wordt gekenmerkt door een overwegend Franse stijl met internationale invloeden. Zuiver werkt nauw samen met ondernemers uit de directe omgeving en gebruikt voornamelijk streekproducten voor unieke gerechten met een lokale ‘touch’. Een unieke ervaring welke uw wellness-dag compleet maakt.

Reserveren

Menukaart

De samenwerking met lokale ondernemers is goed terug te zien op de menukaart van Zuiver. Een gevarieerde kaart met een fijne balans die bestaat uit kwalitatief hoogwaardige gerechten bereidt met de beste (streek)producten. Bekijk de kaart om alvast een idee te krijgen van al het lekkers waar u uit kunt kiezen.

Bekijk ons menu
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren