Ontdek Amsterdam tijdens je hotelverblijf: Relax & Explore

Ontdek het prachtige centrum

Beleef Amsterdam

Bij Hotel & Wellness Zuiver verblijft u op een steenworp afstand van al het moois dat de wereldstad Amsterdam te bieden heeft. Het prachtige centrum van de hoofdstad is in slechts 15 minuten te bereiken. Prachtige grachten, wereldberoemde musea, de leukste winkels en de lekkerste restaurants liggen binnen handbereik.

Reserveren

Per fiets bereikbaar

Misschien wel de leukste manier om Amsterdam te verkennen is op de fiets. Bij de receptie huurt u gemakkelijk een tweewieler waarmee u in ongeveer 15 minuten het centrum bereikt. Fiets bijvoorbeeld eens door het gezellige Vondelpark of maak een leuke tocht over de schitterende grachten. Een unieke belevenis die nooit verveelt.

Ontdek Amsterdam

Amsterdam is de stad bij uitstek voor museumliefhebbers

Amsterdam staat over de hele wereld bekend om de prachtige panden die langs de velen grachten te bewonderen zijn. De perfecte stadswandeling maakt u over de bekende Prinsengracht, Herengracht en Keizersgracht. Ook de vele rondvaarten die worden georganiseerd zijn zeker de moeite waard en bieden een alternatieve kijk op al dit moois.

Reserveren

Shop till you drop

Aan winkels absoluut geen tekort in het bruisende Amsterdam. De grotere winkelketens vindt u op de Kalverstraat en de Nieuwendijk. Op de karakteristieke en vooral gezellige Negen Straatjes shopt u in leuke boetiekjes. Voor het hogere segment en de luxere winkels moet u in de P.C. Hooftstraat zijn.

Reserveren
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren