Hotel met een luxe sportschool in Amsterdam

Fitness

It's time for a workout

Fysieke inspanning is cruciaal voor het realiseren van een vitaal lichaam en gezonde geest. Om die reden zit toegang tot onze gym en alle groepslessen van Fitness Zuiver bij uw verblijf inbegrepen. Werk uzelf in het zweet in de moderne gym of volg een rustgevende yogales onder professionele begeleiding.

Reserveren

Groepslessen

Met meer dan 60 groepslessen per week zijn er voldoende mogelijkheden om een intensieve workout te plannen. Er worden lessen gegeven op alle niveaus en voor alle leeftijden, altijd onder begeleiding van een enthousiaste professionele instructeur. Raadpleeg het lesrooster om te kijken welke lessen er worden aangeboden tijdens uw verblijf.

Bekijk de beschikbaarheid

Vrij trainen

Ook wanneer u zelf vrij wilt trainen bent u van harte welkom in de luxe gym. Voor de nodige krachttraining, cardio en cross fitness zit u bij ons helemaal goed. U traint op kwalitatief hoogwaardige apparaten en met de beste materialen. Onze trainers staan voor u klaar met tips en adviezen.

Racketsport

Hotel & Wellness Zuiver maakt onderdeel uit van een omvangrijk complex waar naast de spa en gym tevens veel mogelijkheden bestaan voor het beoefenen van racketsport. Met 29 tennisbanen (indoor en outdoor), 10 squashbanen en 3 padelbanen kunt u naar hartenlust een balletje slaan. De baanhuurkosten zijn afhankelijk van de speeltijd.

Lees meer
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren