Eindejaarsfeest – Hotel & Wellness ZUIVER

Beste collega’s,

Donderdag 14 december is het zover! Het eindejaarsfeest, met als thema ‘ gemaskerd bal’. Dit is vooral glamour, luxe, goud, zwart en uiteraard een masker. Je kunt uitpakken zo groot als jij wil. De locatie is net zoals vorig jaar bij Amstelpark. De buitendeuren van Amstelpark zullen dicht zijn dus we verzoeken je om binnendoor te lopen via de tennis/fitnessgang.

Het feest zal starten vanaf 18.00 uur (vanaf 19.00 diner) en het duurt tot 00.30 uur. Je kunt je aan- of afmelden via onderstaand formulier. Iedereen die werkzaam is bij Zuiver is van harte welkom en ook zullen onze faciliteiten andere openingstijden hebben. Alle manager zijn hiervan op de hoogte dus meer informatie hierover kun je opvragen bij jouw afdeling.

Wij zouden het waarderen als er collega’s aan het einde van de avond en de volgende ochtend helpen op- en afbouwen. Hieronder kun je aangeven of je kunt helpen.

Let op: Door je aan te melden voor het feest ga je automatisch akkoord dat wij foto’s van het feest intern delen.

    Open chat
    Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
    Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren