X

Mijn reservering


?  
Moment geduld alstublieft. U wordt doorgestuurd... loader

Nog geen gasten in de reservering.


Hammam Deluxe 60 min

Hammam Deluxe 60 min
In de hammam baad je volgens oosterse tradities, gericht op ultieme zuiverheid. In de warme omgeving van een stoomcabine bereid je je langzaam voor op dit bijzondere bad ritueel, dat begint met een grondige exfoliatiebehandeling. Na het schrobben met een speciale handschoen volgt een ontspannend warmwaterritueel, gevolgd door het inzepen met een traditioneel zeepzak en wordt u met de zeep gemasseerd. Vervolgens wordt je haar gewassen met .


Hammam Complete 75 min.

Hammam Complete 75 min.
In de hammam baad je volgens oosterse tradities, gericht op ultieme zuiverheid. In de warme omgeving van een stoomcabine bereid je je langzaam voor op dit bijzondere bad ritueel, dat begint met een grondige exfoliatiebehandeling. Na het schrobben met een speciale handschoen volgt een ontspannend warmwaterritueel, gevolgd door het inzepen met een traditioneel zeepzak en wordt u langer met de zeep gemasseerd. Vervolgens wordt je haar .


Hammam Detox 45 min.

Hammam Detox 45 min.
De Hammam Detox kan een mooie toevoeging geven aan uw  spa dag. Dit traditionele Oosterse bad ritueel in de hammam begint met een unieke scrub massage met fijngemalen dadelpitten afkomstig uit het Turkse Izmir. Je hele lichaam wordt gescrubd waardoor dode huidcellen worden verwijderd, je doorbloeding verbetert en je spieren ontspannen. Na het scrubben van het lichaam wordt er een eucalyptus pakking aangebracht en mag u daarna plaats .