X

Mijn reservering


?  
Moment geduld alstublieft. U wordt doorgestuurd... loader

Nog geen gasten in de reservering.


Ontspanningsmassage 25 min.

Ontspanningsmassage 25 min.
De klassieke Zweedse massage waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende oosterse en westerse technieken. Bij deze massage maken we langzame, glijdende bewegingen. De masseur kneedt en wrijft met de bloedstroom mee richting het hart om de bloedcirculatie te stimuleren. Naast de behandeling van de oppervlakkige huid, worden ook de gewrichten gemasseerd, waardoor de bloedsomloop kan worden gestimuleerd, ontspanning teweeg gebracht wordt.


Ontspanningsmassage 50 min.

Ontspanningsmassage 50 min.
Helpt stress, vermoeidheid, pijn in de spieren weg  te nemen en helpt het lichaam beter om te gaan met spanningen en bovendien bevordert het herstel van diverse klachten. Gedurende deze massage lig je in een ontspannen en comfortabele houding. De combinatie van afwisselende massagetechnieken, de ontspannen sfeer en de aangename temperatuur zorgen ervoor dat de rust in het lichaam en geest terugkeert.  De ontspan.


Sportmassage 25 min.

Sportmassage 25 min.
Een sportmassage werkt dieper in op de spier- en weefsellagen. Deze massage lijkt op een reguliere behandeling, maar de bewegingen zijn langzamer en meer gericht op specifieke pijn en/of spanningspunten. De sportmassage is met name geschikt als je last hebt van chronisch gespannen en/of samengetrokken spiergebieden, zoals bij de nek, schouders en onderrug. De intensieve knedingen en strijkingen van onze ervaren sportmasseurs bevorderen d.


Sportmassage 50 min.

Sportmassage 50 min.
Houdt de conditie van je spieren op peil en helpt bij spierpijn en blessures, deze krachtige lichaamsmassage richt zich op de conditie van je spieren. Sport je intensief of belast je je lichaam regelmatig zwaar? Dan biedt een sportmassage echt uitkomst. Deze krachtige lichaamsmassage die richt zich op de conditie van je spieren. De intensieve knedingen en strijkingen van onze ervaren sportmasseurs bevorderen de doorbloedin.


Ayurvedische massage 60 min

Ayurvedische massage 60 min
Een Ayurvedische massage is een holistische massage die wordt uitgevoerd met warme olie op basis van 32 helende kruiden. Deze massage zorgt ervoor dat het lichaam terug in balans komt en heeft naast de positieve uitwerking op spieren ook een positief effect op de geest. Een Ayurvedische massage helpt emotionele blokkades los te maken en gifstoffen die diep in het lichaam vastzitten te verwijderen. Ayurveda is een authentieke massagetechni.


Hotstone massage 25 min.

Hotstone massage 25 min.
Door de combinatie van warmte en beweging kan de masseur dieper in het spierweefsel komen wat de massage veel effectiever maakt. Een Hotstone massage draagt bij aan het herstel van het lichaam; het helpt afvalstoffen af te voeren, het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam weer in balans. - Helpt afvalstoffen af te voeren en het lichaam te ontgiftigen - Vermindert spanningen en stress - Verlicht pijn en st.


Hotstone massage 50 min.

Hotstone massage 50 min.
Een hotstone massage kan helpen spanningen los te laten, zorgt voor een betere doorbloeding, soepelere spieren en naderhand een heerlijke zachte huid. De massage en geurende oliën versterken dit proces. De warmte en druk van de stenen dringen diep door in je spieren en het lichaam. De masseur beweegt de warme stenen over je huid en plaatst ze op speciale acupunctuurpunten. Tijdens de massage worden de stenen in verschillende positie.


Shiatsu massage 50 min.

Shiatsu massage 50 min.
Shiatsu betekent “vinger- of duimdruk”. Het is een Japanse massagetechniek, waarbij men vooral gebruik maakt van de duimen. De Shiatsu-techniek wordt uitgevoerd door middel van het uitoefenen van druk met de duimen op specifieke delen van het lichaam, met als doel het corrigeren van de balans van het lichaam en voor het verbeteren of onderhouden van de gezondheid. De behandeling volgens Kayotima® Shiatsu is gericht op zowe.


Tranquillity Pro Sleep Massage

Tranquillity Pro Sleep Massage
Een massage die werkt op drie zintuigen, waardoor de behandeling zorgt voor diepe ontspanning en een betere nachtrust en diepere slaap. De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, de Tranquillity™ Sound, terugkerende massagetechnieken en het gebruik van zachte brushes brengen lichaam en geest in een rustige, vredige toestand. De behandeling zorgt voor mentale rust en een gevoel van ontspanning. De huid voelt.


Zwangerschapsmassage 50 min.

Zwangerschapsmassage 50 min.
Een zwangerschapsmassage is een complete lichaamsmassage. De zwangerschapsmassage is uitsluitend mogelijk na de derde maand van je zwangerschap. Tijdens de zwangerschapsmassage kan de vrouw d.m.v. speciale kussens heerlijk op haar buik liggen. De zwangerschapsmassage is een zeer zachte massagevorm met subtiele strijkingen en knedingen. Als je zwanger bent, staat je vertrouwde leven op zijn kop. Je ervaart alles.


Voetreflex 50 min

Voetreflex 50 min
Een heerlijk verwen moment alleen gericht op je voeten. Tip van onze beautyafdeling: Heerlijke behandeling bij vermoeide voeten of ter ontspanning  .


Bamboo massage 60 min

Bamboo massage 60 min
Bij deze energieke en krachtige massage wordt u gemasseerd met warme bamboo stokken en warme olie. Dit werkt ontspannend en stimulerend als u energie en kracht nodig heeft. Door middel van de bamboo stokken kunnen we dieper in het spierweefsel komen wat ervoor zorgt dat spanningen en spierknopen verminderen. Deze massage helpt tegen vermoeidheid en stress. hIoqZUtUaIM.


D stress massage 35 min

D stress massage 35 min
Na een weldadige foamreiniging en scrub, volgt een ontstressende massage waarbij de nadruk ligt op het verlichten van de spanning in rug, nek en schouders. In deze massage wordt gebruik gemaakt van rozekwarts edelstenen. ZkRDV6tbnPM.