X

Mijn reservering


?  
Moment geduld alstublieft. U wordt doorgestuurd... loader

Nog geen gasten in de reservering.


Ontspanningsmassage arr. 25 min.

Ontspanningsmassage arr. 25 min.
Binnen een heerlijk spa bezoek van 2 uur geniet u van deze behandeling. De klassieke Zweedse massage waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende oosterse en westerse technieken. Bij deze massage maken we langzame, glijdende bewegingen. De masseur kneedt en wrijft met de bloedstroom mee richting het hart om de bloedcirculatie te stimuleren. Naast de behandeling van de oppervlakkige huid, worden ook de gewrichten gemasseerd, waardoor .


Ontspanningsmassage arr. 50 min.

Ontspanningsmassage arr. 50 min.
Binnen een heerlijk spa bezoek van 2 uur geniet u van deze behandeling. Helpt stress, vermoeidheid, pijn in de spieren weg  te nemen en helpt het lichaam beter om te gaan met spanningen en bovendien bevordert het herstel van diverse klachten. Gedurende deze massage lig je in een ontspannen en comfortabele houding. De combinatie van afwisselende massagetechnieken, de ontspannen sfeer en de aangename temperatuur zorgen.


Sportmassage arr. 25 min.

Sportmassage arr. 25 min.
Binnen een heerlijk spa bezoek van 2 uur geniet u van deze behandeling. Een sportmassage werkt dieper in op de spier- en weefsellagen. Deze massage lijkt op een reguliere behandeling, maar de bewegingen zijn langzamer en meer gericht op specifieke pijn en/of spanningspunten. De sportmassage is met name geschikt als je last hebt van chronisch gespannen en/of samengetrokken spiergebieden, zoals bij de nek, schouders en onderrug. De .


Sportmassage arr. 50 min.

Sportmassage arr. 50 min.
Binnen een heerlijk spa bezoek van 2 uur geniet u van deze behandeling. Houdt de conditie van je spieren op peil en helpt bij spierpijn en blessures, deze krachtige lichaamsmassage richt zich op de conditie van je spieren. Sport je intensief of belast je je lichaam regelmatig zwaar? Dan biedt een sportmassage echt uitkomst. Deze krachtige lichaamsmassage die richt zich op de conditie van je spieren. De intensieve .


Hotstone massage arr. 25 min.

Hotstone massage arr. 25 min.
Binnen een heerlijk spa bezoek van 2 uur geniet u van deze behandeling. Let op: Indien de buitentemperatuur 25 graden of hoger is, wordt er geen hotstone massages gegeven. Tijdens de hotstone massage stijgt namelijk de lichaamstemperatuur. Bij een te hoge buitentemperatuur krijgt het lichaam dan niet de kans om de opgenomen warmte kwijt te raken Door de combinatie van warmte en beweging kan de masseur dieper in het spierweefsel .


Hotstone massage arr. 50 min.

Hotstone massage arr. 50 min.
Binnen een heerlijk spa bezoek van 2 uur geniet u van deze behandeling. Let op: Indien de buitentemperatuur 25 graden of hoger is, wordt er geen hotstone massages gegeven. Tijdens de hotstone massage stijgt namelijk de lichaamstemperatuur. Bij een te hoge buitentemperatuur krijgt het lichaam dan niet de kans om de opgenomen warmte kwijt te raken Een hotstone massage kan helpen spanningen los te laten, zorgt voor een betere .


Shiatsu massage arr. 50 min.

Shiatsu massage arr. 50 min.
Binnen een heerlijk spa bezoek van 2 uur geniet u van deze behandeling. Shiatsu betekent “vinger- of duimdruk”. Het is een Japanse massagetechniek, waarbij men vooral gebruik maakt van de duimen. De Shiatsu-techniek wordt uitgevoerd door middel van het uitoefenen van druk met de duimen op specifieke delen van het lichaam, met als doel het corrigeren van de balans van het lichaam en voor het verbeteren of onderhouden van de .


Zwangerschapsmassage arr. 50 min.

Zwangerschapsmassage arr. 50 min.
Binnen een heerlijk spa bezoek van 2 uur geniet u van deze behandeling. Een zwangerschapsmassage is een complete lichaamsmassage. De zwangerschapsmassage is uitsluitend mogelijk na de derde maand van je zwangerschap. Tijdens de zwangerschapsmassage kan de vrouw d.m.v. speciale kussens heerlijk op haar buik liggen. De zwangerschapsmassage is een zeer zachte massagevorm met subtiele strijkingen en knedingen. .


Ayurvedische massage arr. 50 minuten

Ayurvedische massage arr. 50 minuten
Binnen een heerlijk spa bezoek van 2 uur geniet u van deze behandeling. Een Ayurvedische massage is een holistische massage die wordt uitgevoerd met warme olie op basis van 32 helende kruiden. Deze massage zorgt ervoor dat het lichaam terug in balans komt en heeft naast de positieve uitwerking op spieren ook een positief effect op de geest.


Lomi Lomi massage arr. 50 min.

Lomi Lomi massage arr. 50 min.
Binnen een heerlijk spa bezoek van 2 uur geniet u van deze behandeling. Draagt bij aan een betere gezondheid. Lomi is Hawaiiaans voor massage.  Een Lomi lomi massage is precies zoals het klinkt. Je lichaam wordt gemasseerd met een aaneenschakeling van lange, vloeiende bewegingen die doen denken aan de golven van de oceaan. De gedachte is dat je met de toegepaste golvende bewegingen spanningen 'wegspoelt' en de natuurlijke.


Voetreflex arr. 50 min

Voetreflex arr. 50 min
Binnen een heerlijk spa bezoek van 2 uur geniet u van deze behandeling. Een heerlijk verwen moment alleen gericht op je voeten. Tip van onze beautyafdeling: Heerlijke behandeling bij vermoeide voeten of ter ontspanning  .