Massages: Geniet van onze verschillende massagevormen!

Maak uw bezoek aan de spa compleet

Droom even helemaal weg

Maak uw bezoek aan de spa compleet met een heerlijke massage. Droom even helemaal weg terwijl uw lichaam de aandacht krijgt die het verdiend. Er is keuze uit een grote verscheidenheid aan luxe massages met ieder hun eigen effect op het lichaam. U kunt een massage ook zonder spabezoek boeken.

Reserveren

Ontspanningsmassage | 50 minuten

Zoals de naam al doet vermoeden is het doel van deze massage complete ontspanning van lichaam en geest. De perfecte massage voor wanneer u wel wat rust kunt gebruiken en heerlijk wilt opladen. De ontspanningsmassage helpt tevens bij slapeloosheid en is geschikt voor personen die graag een wat zachtere massage ondergaan.

Reserveren

De ideale massage voor het herstel van spieren

Sportmassage | 50 minuten

De ideale massage voor het herstel van spieren, het wegnemen van pijnklachten en het verminderen van stress. Deze krachtige massage bevordert de doorbloeding en draagt bij aan een verbeterde stofwisseling. Door te focussen op specifieke spiergroepen wordt het herstelvermogen vergroot en kunnen spierpijn en blessures worden voorkomen.

Reserveren

Hot Stone massage | 50 minuten

De weldadige hot stone massage zorgt voor een fijne balans tussen lichaam en geest. Door het gebruik van warme stenen die over het lichaam worden bewogen en op specifieke punten worden geplaatst, wordt het proces van ontgiften in werking gebracht. Uw spieren ontspannen terwijl stress wordt verlicht.

Reserveren

Stimuleert het zelfherstellende vermogen

Ayurvedische massage | 50 minuten

Een traditionele geneeswijze die al honderden jaren wordt gebruikt om de balans in het lichaam te herstellen. Ayurveda betekent ‘kennis van het leven’. Deze massage stimuleert het zelfherstellende vermogen van het lichaam. De warme olie waar 32 verschillende kruiden in zitten helpen bij de stofwisseling en hebben een ontgiftende werking. De zachtheid van de massage zorgt voor diepe ontspanning van lichaam en geest.

Wellness Zuiver massage | 75 minuten

Een unieke ervaring door het gebruik van verschillende massagetechnieken. Deze 75 minuten durende massage heeft als doel u in staat te stellen compleet te ontspannen. Door het gebruik van uw favoriete massagetechnieken komt u compleet tot rust. Hemels genieten zodat u als herboren richting huis gaat.

Deze vernieuwde massagevorm is binnenkort te reserveren.

Reserveren

Geniet van deze Japanse massagevorm

Shiatsu massage | 50 minuten

Het Japanse woord shiatsu betekent ‘vinger- of duimdruk’. Bij deze stevige massagetechniek worden de vingers en duimen op specifieke drukpunten van het lichaam geplaatst met als doel het corrigeren van de lichaamsbalans. Deze drukpuntmassage helpt niet alleen bij stress, pijn en vermoeidheid, maar ook bij spijsverterings-  en darmklachten.

Lomi Lomi massage | 50 minuten

Bij deze massage wordt uw lichaam gemasseerd in een aaneenschakeling van lange, vloeiende bewegingen die doen denken aan het golven van de oceaan. Spanningen worden weggespoeld en de natuurlijk energiestroom van het lichaam gestimuleerd. Doordat het gebruik van onderarmen en ellebogen lijkt het net alsof u door meerdere mensen wordt behandeld.

Reserveren

Een zeer weldadige en ontspannende uitwerking 

Voetreflex

Voetreflex massage is een methode tot het stimuleren van de reflexen in de voeten om in corresponderende delen van het lichaam reacties op te wekken. Deze reacties kunnen het best worden omschreven als ontspanning. Het zelf genezende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Voetreflexmassage heeft een zeer weldadige en ontspannende uitwerking