Sportmassage: Herstellend en ontspannend. Je spieren in topconditie!

Sportmassage

Wat is een sportmassage?

Een sportmassage is een specifieke vorm van massage die gericht is op het verbeteren van de prestaties van sporters en het voorkomen van blessures. De massage richt zich op specifieke spieren en gewrichten die worden gebruikt tijdens de sportbeoefening en kan zowel preventief als curatief worden toegepast. De massage kan bestaan uit verschillende technieken zoals kneding, strekking, druk en frictie. Het doel van een sportmassage is om de bloedcirculatie te verbeteren, de spierflexibiliteit te verhogen en de spierontspanning te verbeteren. De sportmassage is één van de meest geboekte massages bij Zuiver.

Reserveren

Helpt een sportmassage bij spierpijn?

Sportmassage kan helpen bij spierpijn doordat het de bloedcirculatie verbetert en de spierontspanning verhoogt. Door middel van knedingen en strekkingen, kan de massage helpen bij het verminderen van spanning in de spieren en het verminderen van stijfheid. Massage kan ook helpen bij het afvoeren van afvalstoffen uit de spieren, waaronder melkzuur, wat kan leiden tot spierpijn.

Reserveren

Waarom onze gasten een sportmassage reserveren

  • Prestatieverbetering: Sportmassage kan helpen bij het verbeteren van de prestaties van atleten door de bloedcirculatie te verbeteren, de spierflexibiliteit te verhogen en de spierontspanning te verbeteren.
  • Blessurepreventie: Sportmassage kan helpen bij het voorkomen van blessures door spanning in de spieren te verminderen en de spieren soepel te houden. Dit kan helpen om blessures te voorkomen die ontstaan door overbelasting of overmatige druk op de spieren.
  • Herstel na een blessure: Sportmassage kan helpen bij het herstellen van spieren na een blessure. Massage kan helpen bij het verminderen van zwelling en stijfheid en kan bijdragen aan een sneller herstel.
  • Pijnvermindering: Sportmassage kan helpen bij het verminderen van pijn in de spieren en gewrichten. Massage kan helpen bij het verminderen van stijfheid en het verbeteren van de beweging van de gewrichten.
Reserveren
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren