Moeder verrassen op Moederdag? Boek een dagje wellness!

Moederdag, hét moment voor wellness

Ah, een dagje wellness. Wat kan dat toch heerlijk zijn! Even weg van de dagdagelijkse ratrace, gewoon rustig genieten van ultieme ontspanning. Geen wonder dat wellnesscentra de laatste jaren zo populair geworden zijn! Wist je trouwens dat de geschiedenis van wellness teruggaat tot in de oudheid? Voor de oude Grieken en Romeinen bijvoorbeeld maakte wellness een groot deel uit van het dagelijkse leven. Zij waren zich toen al bewust van de relaxerende, helende en zuiverende werking van warmwaterbronnen. Je hebt vast wel al eens gehoord van de zogenaamde ‘thermen’. Deze Romeinse publieke badhuizen waren en zijn nog steeds, althans voor toeristen, een echte trekpleister.

Waarom een dagje wellness wonderen doet

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan een dagje wellness. Of je nu naar de sauna gaat, een massage boekt of liever ligt te bubbelen in een bubbelbad, één ding is zeker: je voelt je nadien volkomen ontspannen! En het is net die ontspanning die wonderen doet voor je gezondheid. Zowel je mentale als fysieke gezondheid hebben namelijk baat bij voldoende ontspanning. Regelmatig ontspannen verlaagt je stressniveau, wat je hartslag en bloedcirculatie vervolgens weer verbetert.

Bovendien stimuleert de warmte van de sauna of de bubbelbad de aanmaak van endorfine in je lichaam. Dit stofje zorgt ervoor dat we ons gelukkig gaan voelen. De warmte is trouwens nog voor iets anders goed: deze zorgt voor een betere doorbloeding en geeft de aanmaak van witte bloedcellen een boost. Resultaat? Je immuunsysteem gaat erop vooruit en je kunt je beter wapenen tegen virussen en bacteriën!

Een dagje wellness: het ideale Moederdag cadeau

Het mag duidelijk zijn: een dagje wellness is ideaal om te ontspannen en helemaal tot rust te komen. Het is dan ook het perfecte cadeau om je moeder mee te verrassen op Moederdag! Onze moeders hebben namelijk dag in dag uit voor ons gezorgd, en daar stoppen ze eigenlijk nooit mee. Het is dus fijn om op Moederdag eens de rollen om te draaien en voor je moeder te zorgen.

Met een dagje wellness geef je jouw moeder een écht me-time cadeau. Zo kan ze genieten van de ontspanning die ze meer dan verdiend heeft! En oké, bloemen of chocolaatjes zijn ook heel leuke cadeaus om te geven op Moederdag, maar van een dagje wellness heeft ze echt de hele dag plezier.

Tips voor een geslaagde wellness ervaring

Allemaal goed en wel, zo’n ontspannende dag, maar hoe weet je nu welke wellness ervaring je precies cadeau moet doen aan je moeder? Er bestaan namelijk heel wat verschillende wellness arrangementen en behandelingen. Bij Zuiver Amsterdam laten we je graag kennismaken met de wonderlijke wereld van wellness. In een bosrijke, groene omgeving bieden we een tal van uiteenlopende behandelingen en ervaringen aan.

Hoe we je bij Zuiver Amsterdam helpen voor Moederdag

Wil je jouw moeder graag verwennen, dan raden wij het ‘Slow down’-wellness arrangement aan. Dit arrangement bevat een toegangsticket tot de spa (met diverse sauna’s, stoombad, whirlpool, hottub en aromabaden), een ontspannende massage van 50 minuten en een flesje water. Ideaal voor een ontspannende dag!

Een ander populair arrangement is het ‘Let’s celebrate’-arrangement. Dit arrangement geeft toegang tot de spa, omvat een flesje water en een tweegangen lunch, én bevat daarbovenop ook nog een luxe Discovery Kit van het parfummerk Odeaur Fragrances.

Liever een massage?

Houdt jouw moeder niet zo van de spa? Geen nood, ook dan heeft Zuiver Amsterdam heel wat opties. Wat dacht je van een ontspannende massage? We bieden verschillende luxe massages aan: van hot stone massages tot Japanse en Ayurvedische massages.

Ook voor gezichtsmassages kun je bij ons terecht. We maken gebruik van de fijnste en meest kwaliteitsvolle oliën, die bovendien heerlijk ruiken. Zo zal je moeder gegarandeerd totaal ontspannen.

Je kunt je moeder ook verwennen met een van onze gezichtsbehandelingen. Onze ‘Active Pureness’ behandeling zorgt er bijvoorbeeld voor dat de huid diep gereinigd wordt en weer fris oogt. Daarnaast bieden we de ‘Hydramemory’, ‘Sacred Nature’, ‘Sublime Skin’ en ‘Remedy’ gezichtsbehandelingen aan. Meer informatie? Lees alles over de behandelingen!

Boek een dag vol luxe wellness voor je moeder

Ben je benieuwd geworden naar al onze behandelingen en wellness arrangementen? Of wil je direct een dag vol luxe wellness boeken voor je moeder? Maak dan nu online een reservering.

We zorgen altijd voor een onvergetelijke, ontspannende ervaring in de wondere wereld van luxe wellness bij Zuiver Amsterdam!