5 verrassende redenen voor een spa dag in december – Hotel & Wellness ZUIVER

5 verrassende redenen voor een spa dag in december

De allerleukste maand van het jaar staat alweer voor de deur, december! De maand om samen te zijn met je geliefden en te genieten van de gezelligheid van de feestdagen.

Maar wist dat december ook een perfecte maand is om een heerlijke spa dag in te plannen? Wij geven je 5 verrassende redenen.

Een moment van rust

Hoewel december natuurlijk een hele gezellig maand is, is het ook een drukke maand. Het huis decoreren, kerstinkopen doen, het kerstdiner voorbereiden, de perfecte kerstoutfit uitzoeken, we zijn er maar druk mee. Dit alles kan ook behoorlijk wat stress opleveren. De ideale maand dus om ook aan jezelf te denken en jezelf wat rustmomenten te gunnen. Zo kun jij helemaal relaxt aan de feestdagen beginnen.

Aantrekkelijke hoteltarieven

Wist je dat we bij Zuiver de hele decembermaand scherpe hoteltarieven aanbieden voor ons wellnesshotel? Wij verzorgen graag een complete dag, inclusief overnachting, zodat je optimaal kunt genieten van alle faciliteiten die Zuiver te bieden heeft.

Bekijk de tarieven

Zuiver in kerstsfeer

Wat is er nou leuker dan een dag in de spa te genieten die helemaal is omgetoverd in de kerstsferen. De lampjes en gezellige versiering zorgen ervoor dat je spa dag net dat beetje extra krijgt.

Haal het maximale uit je vrije dagen

Grote kans dat je nog een aantal vrije dagen over hebt voor dit jaar. Een dagje spa is natuurlijk de perfecte invulling voor een vrije dag. Zuiver heeft alles in huis om volledig te ontspannen aan de dagelijkse hectiek. Gun jezelf in deze laatste maand van het jaar die heerlijke massage, zodat je het nieuwe jaar weer vol energie kunt beginnen.

Geef je weerstand een boost in de koude decembermaand

Tijdens de saunagang zorgt ons hart voor een stevige en betere doorbloeding. Je bloeddruk is gedaald en de warme omgeving van de sauna heeft een ontspannende werking gehad op je geest maar ook op je spieren, gewrichten en vitale organen. Het koelen heeft een stimulerende en reinigende werking op de huid en zorgt tevens dat de cel vernieuwing in werking wordt gezet. Tijdens het koelen sluiten de poriën zich en levert dit een tintelende en verfrissende sensatie op. Door je bloot te stellen aan (soms) extreme temperatuurverschillen train je het gehele lichaam. Je verhoogt je natuurlijke weerstand als je dit met enige regelmaat doet..