Wellness vlakbij Zaandam: Sauna & Wellnessresort

Een oase van ruimte en rust

Even voorstellen: Hotel & Wellness Zuiver

Hotel & Wellness Zuiver behoort tot één van de grootste saunacomplexen van Nederland. In onze luxe spa, dat beschikt over 8 verschillende themasauna’s, diverse binnen -en buitenbaden, een beautysalon en diverse restaurants, kun je bij ons eindeloos genieten en ontspannen. Kom volledig tot rust in een oase van rust en ruimte, waar lichaam en geest samenkomen. Precies waar je wilt zijn, en dat in slechts binnen 20 minuten rijden vanaf Zaandam.

Reserveren

De ultieme wellnessbeleving in de buurt van Zaandam

Het moment is eindelijk daar! U gaat een dag inplannen die alleen maar in het teken staat van warmte, luxe en ontspanning. Het enige wat u nog hoeft te doen is een keuze maken hoe uw dag er uit gaat zien. Kiest u voor een losse entree of verwent u uzelf met een arrangement of een heerlijke massage? De keuze is aan u!

Reserveren

Waarom zou u een bezoek moeten brengen aan Zuiver?

Met ruim 13.000 m2 aan luxe spa- en sauna faciliteiten heeft Zuiver alles in huis om optimaal te genieten en te ontspannen. En…. wist u dat een bezoek aan de sauna een positieve invloed heeft op lichaam en geest? Wie regelmatig een bezoek brengt aan de sauna heeft vaak minder last van verkoudheden en bouwt een verbeterde weerstand op. Breng daarom een bezoek aan onze bosrijke omgeving waar alles draait om fysiek en mentaal welzijn. Na een bezoek vol belevenis voor de zintuigen keer je als herboren richting huis.

Reserveren

Iedereen is welkom

Alles voor een complete wellnesservaring

Hotel & Wellness Zuiver biedt verschillende arrangementen aan voor een complete wellnessdag. Zo heeft Zuiver voor ieder budget een passend en breed aanbod. Van entreetickets tot aan arrangementen en verschillende behandelingen. Zuiver houdt met iedereen rekening. Daarnaast organiseren wij speciale badkledingdagen zodat iedereen kan genieten van onze wellness faciliteiten. Iedere dinsdag, woensdag en donderdag is het badkledingdag in onze spa. Op deze dagen is het dragen van badkleding verplicht. Op alle overige dagen is het niet toegestaan badkleding te dragen.

Reserveren

Vul je spa dag aan met een massage!

Een spa dag is natuurlijk niet compleet zonder een ontspannende massage. Er zijn vele redenen waarom mensen een massage boeken. Hier zijn een paar van de meest voorkomende:

  1. Stressvermindering: Massage kan helpen bij het verminderen van stress en spanning in het lichaam. De massage kan een ontspannende en kalmerende uitwerking hebben op het lichaam en de geest.
  2. Pijnvermindering: Massage kan helpen bij het verminderen van pijn in de spieren en gewrichten. Massage kan helpen bij het verminderen van stijfheid en het verbeteren van de beweging van de gewrichten.
  3. Herstel na een blessure: Massage kan helpen bij het herstellen van spieren na een blessure. Massage kan helpen bij het verminderen van zwelling en stijfheid en kan bijdragen aan een sneller herstel.
Reserveren

De route van Zaandam naar Hotel & Wellness Zuiver

Hotel & Wellness Zuiver is uitstekend bereikbaar met de auto vanuit Zaandam. Volg de A7 richting Amsterdam. Volg na 900 meter de afslag naar de Coentunnelweg/A8/E22 richting Amsterdam. Na 2,6 kilometer neemt u de afslag naar de A10/E22 richting Amsterdam houdt vervolgens rechts aan richting Amsterdam. Na 4,2 kilometer houdt u links aan bij A10/E22 richting Utrecht. Na 5,7 kilometer houdt u rechts aan bij A10/E22 richting Utrecht. Neem vanaf ringweg A10 afslag S108 (Amstelveen). Volg de Amstelveense weg tot de ingang van het Amsterdamse Bos. Sla daar rechtsaf en ga bij de T-splitsing weer rechts. Indien u gebruikt maakt van een navigatiesysteem, vul dan Bosbaanweg, Amstelveen in. Zodra je het bos inrijdt rechts afslaan, rijdt voorbij de grote parkeerplaats en passeer de brug. Bij Zuiver kun je voor de deur betaald parkeren.

Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren