Corona update – Hotel & Wellness ZUIVER
Laatste update: 26 november 2021 

De overheid heeft tijdens de persconferentie diverse nieuwe maatregelen afgekondigd die impact hebben op onze openingstijden. Hieronder een overzicht van onze nieuwe openingstijden:

  • De spa is voor alle gasten geopend tot 17:00 uur
  • De beautysalon is geopend tot 17:00 uur
  • Ons restaurant is geopend tot 17:00 uur voor zowel hotel als spa gasten*
  • Onze sportschool is tot slot ook geopend tot 17:00 uur.

* geopend op basis van beschikbaarheid

Wilt u uw reservering wijzigen of annuleren? Neem dan contact op met service@zuiveramsterdam.nl

Eerdere updates

Bij binnenkomst dient u uw QR code te scannen. Dit geldt voor alle gasten:

  • Hotelgasten
  • Wellness gasten
  • Bezoekers aan de spa, ook voor losse behandelingen
  • Bezoekers aan onze restaurants
  • Fitnessleden
  • Gasten die gebruik maken van onze fitness faciliteiten via externe aanbieders

De belangrijkste overige maatregelen op een rij:

Vooraf reserveren

Het vooraf reserveren van je saunabezoek is verplicht. Houd je ook aan de afgesproken aankomst- en vertrektijd.

Gezondheidscheck

Je bevestigt tijdens het maken van je reservering én bij check-in dat je géén corona gerelateerde klachten hebt.

1,5 meter

De overheid heeft de anderhalve meter maatregelen per 25 september opgeheven. Maar, wij laten ook na 25 september blijvend een beperkt aantal gasten toe. Hierdoor heb jij als gast nóg meer rust en ruimte om te ontspannen. Je houdt gepaste afstand van elkaar en geeft elkaar zoveel mogelijk ruimte. Wel zo fijn voor jezelf en de ander.

Was je handen

Om de hygiëne optimaal te waarborgen is het verplicht je handen bij binnenkomst te desinfecteren bij de speciale dispenser. Was tijdens je bezoek regelmatig je handen. Alle besmettingsgevoelige punten worden extra vaak gereinigd door onze medewerkers.

Draag een mondkapje

Spa: Draag een mondkapje tijdens aankomst, vertrek en tijdens het bewegen met badjas aan of handdoek om in onze spa. In de baden en sauna’s hoef je geen mondkapje te dragen. Zittend en buiten is het ook niet nodig een mondkapje te dragen.

Hotel: Draag een mondkapje tijdens aankomst, vertrek en tijdens het bewegen door ons gebouw. Ook in onze spa geldt deze mondkapjes plicht tijdens het bewegen met badjas aan en handdoek om. In de baden en sauna’s hoef je geen mondkapje te dragen. Zittend en buiten is het ook niet nodig een mondkapje te dragen. Tijdens het ‘actieve’ gebruik van de fitnessfaciliteiten hoef je geen mondkapje te dragen, bijvoorbeeld op de loopband, tijdens gewichtheffen of in de les.

Fitness: Draag een mondkapje tijdens aankomst, vertrek en tijdens het bewegen door ons gebouw en de fitness. Tijdens het ‘actieve’ gebruik van de fitnessfaciliteiten hoef je geen mondkapje te dragen, bijvoorbeeld op de loopband, tijdens gewichtheffen of in een les.

Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren