Corona update – Hotel & Wellness ZUIVER

Ons team staat klaar om u te laten genieten van een onvergetelijk verblijf. Alles staat hierbij in het teken van rust en ontspanning in een veilige omgeving. Geniet weer van alle spa faciliteiten, neem plaats in ons restaurant, verrijk uw verblijf met een heerlijke massage en geniet weer van een ontspannen spa dag zoals u dat gewend bent!

Belangrijke informatie

De gezondheid en veiligheid van zowel onze gasten als van onze medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel. Als u klachten heeft die, volgens de richtlijnen van het RIVM, op corona zouden kunnen duiden, dan vragen we u thuis te blijven en de maatregelen in acht te nemen. Dat vragen we óók aan onze medewerkers.

1,5 meter afstand

We houden 1,5 meter afstand. Daar houden wij ons aan én dat vragen we ook aan onze gasten.

Veel gestelde vragen

Welke faciliteiten zijn er geopend?

Alle spa faciliteiten zijn weer geopend. Ook ons restaurant, terras en beautysalon zijn volgens onze openingstijden geopend.

Ik heb een voucher van bijvoorbeeld Vakantieveilingen of Social Deal, hoe lang is deze voucher nog geldig?

Alle vouchers zijn nog 3 maanden na de heropening geldig. Concreet houdt dit in dat u de voucher kunt verzilveren t/m 5 september 2021.

Is het hotel geopend?

Ja, ons hotel is vanaf 5 juni 2021 weer 7 dagen per week geopend. U kunt hierbij kiezen voor een losse kamer of voor een hotelarrangement.

Moet ik reserveren?

Ja, dit is verplicht. Dit om de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen en onze gastenaantallen te kunnen reguleren. Zonder reservering kunnen wij u geen toegang verlenen tot ons resort. Let op: wij hanteren beperkte beschikbaarheid dus reserveer tijdig!

Waarom moet ik een verplichte aankomst- en vertrektijd aangeven?

We hanteren een verplichte aankomst- en vertrektijd, zodat wij onze gastenaantallen kunnen reguleren en de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers kunnen waarborgen. Wij vragen u dan ook om aan te komen op de aangegeven aankomsttijd en ons resort te verlaten op de vertrektijd die u heeft aangegeven.

Hanteren jullie nog steeds badkledingdagen?

Ja, van dinsdag t/m donderdag hanteren wij badkledingdagen. Op deze dagen is het verplicht om badkleding te dragen.

Heeft u een andere vraag?

Neem dan gerust contact met ons op via ons online contactformulier.