Finse sauna

De Finse sauna van nu komt overeen met de saunatradities uit het oude Finland. De extreme hitte en geur van warm hout zorgen ervoor dat elke vezel in je lichaam ontspant en je hoofd tot rust komt. De Finse droge sauna heeft een lage luchtvochtigheid. Je lichaam warmt in deze cabine op tot wel 39°C en koelt weer af door te gaan zweten. Hierdoor worden afvalstoffen uitgezweet en je poriën van binnenuit gereinigd. De regelmatige saunabezoeker zal dit saunaritueel mentaal zowel reinigend als zeer ontspannend ervaren. In deze sauna vinden dagelijks traditionele opgietingen plaats. De temperatuur in deze sauna ligt rond de 85° celsius.

Finse sauna met automatisch opgietsysteem

Naast de traditionele sauna faciliteiten vind je ook een Finse sauna met automatisch opgietsysteem. Om de 10 minuten ontstaat er een stoomstoot doordat er gedoceerd water op de stenen wordt gegoten. Je lichaam warmt daardoor zeer snel op en probeert af te koelen door intens te gaan zweten. Hierdoor worden afvalstoffen uitgezweet en worden je poriën van binnenuit gereinigd.
Het is belangrijk na afloop goed af te koelen en het verloren vocht weer aan te vullen.

De temperatuur in de Finse sauna ligt rond de 82° celsius.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook