Sauna's

Geniet van ons brede aanbod aan saunafaciliteiten

Ben jij toe aan een dagje warmte, luxe en ontspanning? Breng dan een bezoek aan het grootste saunacomplex van Amsterdam. Het spel van extreme hitte van de sauna’s en de buitengewone kou van bijvoorbeeld het dompelbad of waterval versoepelt je lichaam en ontspant de geest. Een regelmatig bezoek aan de sauna verhoogt bovendien je weerstand. Onze ruim opgezette spa van 13.000 m2 beschikt over 9 sauna’s met een grote verscheidenheid aan temperaturen en thema's.

Veilig naar de sauna

Spa Sport Hotel ZUIVER heeft er alles aan gedaan om jou op een veilige en verantwoorde manier te kunnen verwelkomen. Zo hebben wij diverse maatregelen genomen op het gebied van capaciteit, routing en hygiëne. Klik hier voor een compleet overzicht van onze huisregels en maatregelen.

Ontdek onze sauna's

Ben je benieuwd wat je bij Zuiver kan verwachten? Bekijk dan nu alvast het aanbod aan sauna's en krijg een indruk van wat je allemaal bij Zuiver kan verwachten.

Wat moet je meenemen als je naar de sauna gaat?

Ga je voor het eerst naar de sauna? Dan is het handig als je van te voren al weet wat je mee moet nemen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Hieronder vind je een opsomming van dingen die je nodig hebt gedurende je saunadag:

  • Badjas
  • Badslippers (Ook te koop bij Zuiver)
  • Twee handdoeken
  • Flesje water (ook bij Zuiver verkrijgbaar)
  • Eventueel: een tijdschrift of een boek
 Advies van deskundige Lara

Tip van onze sauna deskundige

Breng jij binnenkort een bezoek aan onze spa? Vergeet dan niet om deel te nemen aan één van onze sauna opgietingen. Onze saunameesters verzorgen zeven dagen per week opgietrituelen die jij niet mag missen. Laat je verrassen door de dagelijks wisselende opgietthema's, aangepast aan de seizoenen. 

Lara Kapfenbergen, Spa Manager bij Spa Sport Hotel Zuiver

Welke sauna is voor jou geschikt?

Sauna

Beginners

Gevorderden

Japanse sauna  ✅
Kleurentherapiesauna  ✅  ✅
Caldarium  ✅  ✅
Muzieksauna  ✅  ✅
Stoombad  ✅  ✅
Haardsauna  ✅
Finse sauna  ✅

Veelgestelde vragen over het gebruik van de sauna

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook