Reserveer nu de entreedeal

Onze entreedeal is op dit moment verlopen. Profiteer nu van onze 2=1 actie!

Spa acties

Geniet iedere maand van uiteenlopende kortingsacties op o.a. massages, arrangementen en entreebewijzen van Zuiver. Met deze acties kan jij op een voordelige manier genieten van een welverdiende spa dag. Met deze arrangementen kan jij zowel ’s ochtends, in de middag of na werktijd genieten van een relaxmoment. Jaarlijks ontvangen wij meer dan 100.000 gasten waarvan bijna 94% ons aanbeveelt bij anderen. Vind jij dat het weer eens tijd wordt om een dag offline te gaan? Wacht dan niet langer en profiteer van één van de bovenstaande sauna aanbiedingen.

Organiseer een vriendinnendag!

Werk, studie of het gezinsleven zorgen ervoor dat je niet altijd tijd hebt voor je vriendinnen. Bij Zuiver merken wij dat steeds meer vrouwen een dagje spa zijn gaan zien als het perfecte vriendinnenuitje of beautydag. Gedurende een spa dag komen rust, ontspanning en gezelligheid bij elkaar en keren vrouwen als herboren richting huis. Wacht niet te lang en plan alvast jouw beauty verwendag voor deze maand!

Combineer een spa bezoek met een hotelovernachting

Kan je geen genoeg krijgen van een dagje spa? Combineer dan een spa bezoek met een hotelovernachting bij Zuiver. Met een hotelovernachting zit jouw spa entree automatisch inbegrepen in jouw reservering en kan je zowel op de dag van aankomst, als op de dag van vertrek genieten van een heerlijke wellnessdag. Bekijk nu onze hotelarrangementen.

Uitstekend bereikbaar

Wist je dat onze spa uitstekend bereikbaar is vanuit de omliggende steden van Amsterdam? Denk hierbij aan de steden zoals Weesp, Diemen, Haarlem en Almere. Zuiver is zowel per auto als OV uitstekend bereikbaar.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook