Alleen naar de sauna

In je eentje naar de sauna. Is dit gek of juist heel ontspannend? Bij Zuiver merken wij dat deze vraag bij sommige mensen speelt. Veelgehoorde twijfels die wij regelmatig te horen krijgen is: word je niet vreemd aangekeken als je alleen bent? Of is een saunadag in je eentje niet saai? In dit artikel legt Zuiver uit hoe een saunadag wordt ervaren door onze gasten.

Beleef je saunadag in je eigen tempo

Wanneer je alleen een bezoek brengt aan de sauna heb je zelf de touwtjes in handen. Je hoeft geen rekening te houden met wensen van bijvoorbeeld je partner of beste vriend(in). Bepaal zelf van welke sauna’s je gebruik wilt maken, wanneer je even wilt gaan slapen in onze relaxruimte of wanneer je toe bent aan een heerlijke lunch of diner. Door voornamelijk zelf controle te hebben over je dag wordt een saunabezoek in je eentje vaak ervaren als zeer ontspannend.

alleen naar de sauna

Je wordt niet gek aangekeken omdat je alleen bent

Een veelgehoorde twijfel over het alleen bezoeken van een sauna is dat je mogelijk vreemd wordt aangekeken. In principe is iedereen die een sauna bezoekt, alleen of samen, hoofdzakelijk bezig met zijn eigen saunadag. Dit houdt in dat er amper op andere bezoekers wordt gelet. Daarnaast zijn er meerdere mensen aanwezig die een spa of wellness alleen bezoeken en die dit als zeer prettig ervaren. Je bent dus niet de enige.

Houdt het gevoel van naakt je tegen?

Wil je al voor langere tijd onze spa bezoeken maar houdt het gevoel van bloot jou tegen? Dan vormt de badkledingdag voor jou de perfecte dag om kennis te maken met al onze faciliteiten. Je zult ontdekken dat een dagje wellness helemaal niet zo spannend is. Ervaar zelf hoe verfrissend en verkwikkend een bezoek aan de sauna is.

Bekijk onze aanbiedingen

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook