Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is voor de vrouw vaak één van de meest bijzondere en mooiste momenten van haar leven. Maar daarnaast brengt de zwangerschap ook vaak spanning of lichamelijke ongemakken met zich mee. Je ervaart alles anders en je lichaam krijgt te maken met steeds weer nieuwe ontwikkelingen. Een zwangerschap en de belasting op je lichaam hiervan heeft de nodige invloed op je spieren en gewrichten. De veranderingen in je hormoonhuishouding en lichaam kunnen er voor zorgen dat je sneller moe bent of last krijgt van lichamelijke klachten als pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden, slaapproblemen. Voor aanstaande moeders hebben wij daarom een ontspannende zwangerschapsmassage samengesteld die je helpt om eventuele klachten te verminderen. Onze masseurs zullen extra aandacht geven aan jouw specifieke wensen en behoeften.

 De zwangerschapsmassage is een zachte en ontspannende massagevorm dat speciaal is ontwikkeld voor de aanstaande moeder.

Reserveren

Tot wanneer mag ik een zwangerschapsmassage ondergaan?

De zwangerschapsmassage is uitsluitend mogelijk na de derde maand van je zwangerschap. Dankzij onze speciale body cusions en bedden is het bij sommige vrouwen zelfs mogelijk om de behandeling nog tot 42 weken uit te voeren.

Kies niet zomaar voor een reguliere massage

Het is goed om te weten dat niet elke massage goed is voor je lichaam en voor je baby. Uit dit oogpunt is de zwangerschapsmassage ontwikkeld. Kies gedurende jouw zwangerschap bijvoorbeeld niet voor een drukpuntmassage of een hotstone massage. Sommige spieren staan in verbinding met de baarmoeder en het is van belang dat die niet geactiveerd worden. Zwangere vrouwen kunnen daarom het beste kiezen voor een zwangerschapsmassage.

Eindelijk kan je weer op je buik liggen

Tijdens je zwangerschap heb je hier waarschijnlijk al weken naar uit gekeken. Met onze speciale body cusions kan een vrouw eindelijk weer op haar buik liggen. Hierbij staat comfort en ontspanning voorop.

zwangerschapsmassage

Voor welke klachten biedt een zwangerschapsmassage de uitkomst?

  • Bij pijn in je nek en rug
  • Bekkenklachten
  • Wanneer je vocht vast houdt
  • Wanneer je slecht slaapt
  • Wanneer je gewoon even heerlijk wilt ontspannen

De voordelen van een zwangerschapsmassage

  1. Na de zwangerschapsmassage zal je merken dat je beter gaat slapen
  2. De massage vermindert de aanmaak van cortisol (het stresshormoon) in de hersenen waardoor je dus minder stress hebt.
  3. Dankzij de massage krijg je een beter doorbloeding, wat verlichting kan bieden bij klachten zoals spataderen.
  4. De massage kan op verschillende manieren worden gegevens, afgestemd op jouw wensen en behoeftes.

Reserveren

Hoe vaak moet ik mij laten masseren?

Wij merken dat veel vrouwen na de behandeling verkocht zijn. Zeker door de verlichting dat deze behandeling biedt. Doordat de rug- en schouderklachten met deze behandeling verholpen worden raden wij vrouwen aan om deze behandeling om de 4 – 6 weken te reserveren.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook