Zuiver x Parfumado – Hotel & Wellness ZUIVER

Zuiver X Parfumado

Date night arrangement

Met het Date night arrangement krijg je niet alleen toegang tot onze prachtige spa, maar ontvang je ook een exclusieve Parfumado Exploration set met 4 heerlijke geuren. Elk van deze geuren is zorgvuldig uitgekozen om verschillende stemmingen te creëren na een dag vol ontspanning. Of je nu behoefte hebt aan verfrissing, rust, romantiek of een avondje uit, deze set heeft voor elke mood de perfecte geur.

Date night arrangement:

– Avondentree vanaf 17:00 uur
– Parfumado Exploration set
– 2-gangen diner

€ 69,95 p.p.

Reserveer

Over Parfumado

Elke dag een nieuwe outfit, dus waarom niet elke dag een nieuw parfum?

Parfumado werd eind 2017 opgericht door broer en zus Martijn en Floor van Rooy. Zij kenden de kracht van parfums en de emoties en herinneringen die deze oproepen. Ook zagen zij een kans, want hoe ontdek je online nieuwe favorieten, die passen bij wisselende gelegenheden en seizoenen? Zo ontstond het idee om hét ontdekkingsplatform voor parfums te bouwen.

Ontdek een magische wereld

Ontdek een magische wereld vol heerlijke geuren. Bij Parfumado vind je de allerbeste parfums, van echte klassiekers tot nieuwe merken die wachten om door jou te worden ontdekt. Geniet elke maand weer van nieuwe favorieten in handige travelsize. Join onze community en ervaar de kracht van échte ervaringen en persoonlijk advies. Samen maken we de wereld een stukje mooier.

Ontdek Parfumado

Over zomer bij Zuiver

Zomer bij Zuiver is een unieke ervaring. Hier kun je de zomer optimaal beleven, weg van de drukte van de stad.

Gelegen aan de rand van het prachtige Amsterdamse Bos, hoef je geen lange files naar het strand te trotseren. Hier kun je in alle rust genieten van de stralende zon in een prachtige groene spa tuin.

Ligbedjes, heerlijke cocktails en mooie zomerse gerechten. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te verkoelen.

Reserveer jouw zomerse spa dag
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren