Zuiver games – Hotel & Wellness ZUIVER

Er staat weer een te gek evenement op de planning! Op 23 april organiseren wij onze eerste editie van de Zuiver Games! Tijdens dit weekend dagen wij jou uit om een uitdagend parcours af te leggen dat bestaat uit 8 verschillende oefeningen. De oefeningen zijn zo ontworpen dat ze verschillende spiergroepen aanspreken en zowel kracht, snelheid als uithoudingsvermogen vereisen. Het parcours is uitdagend maar haalbaar voor iedereen, ongeacht niveau of ervaring. Er zal een aparte categorie zijn voor mannen en vrouwen.

Het parcours bestaat uit de volgende oefeningen. Bekijk voor meer informatie onze socials:

 • 60 seconden hangen
 • 50 calorieën assault bike
 • 50 lunges (25 per been)
 • 50 calorieën ski ergometer
 • 50 barebell rows
 • 50 calorieën roeien
 • 50 burpees
 • 50 wall balls

Het doel is om dit parcours zo snel mogelijk af te leggen. Er zal een aparte categorie zijn voor  mannen en vrouwen. Zet jij de snelste tijd neer en weet jij in de top 3 te eindigen in jouw categorie? Dan val jij in de prijzen:

 1. Behaal jij de snelste tijd en kom jij als grote winnaar uit de bus? Dan win jij een hotelovernachting* voor 2 personen in ons mooie hotel.
 2. Ook als jij de op één na snelste tijd weet neer te zetten word je beloond met een gratis wellness abonnement voor een maand.
 3. Bij een derde plek trakteren wij jou op een massage van 50 minuten.

*kan verzilverd worden van zondag t/m vrijdag.

Het is dus zeker de moeite waard om deel te nemen aan dit evenement, dus meld je aan via onderstaand formulier. Je kunt je inschrijven voor één van de vier tijdslots. Wij zullen vervolgens een indeling maken en de definitieve tijd waarop jij je workout zal uitvoeren communiceren. Zorg er tot die tijd voor dat je tijdens het gehele tijdslot beschikbaar bent.

Het evenement belooft een leuke uitdaging te worden dus hopelijk ben jij bij deze eerste editie van de Zuiver Games!

  Voornaam / First name*

  Achternaam / Surname*

  E-mail*

  Tijdslot / time slot*

  Open chat
  Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
  Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren